Prémium szolgáltatás : Teniszelemzések

A holnapi munkánk folytatásaként két ATP mérkőzésre gondoltunk, ahol várható győzelmekre kötnénk fogadást. Mindkét esetben a Miamiban megrendezendő ATP tornán megrendezésre kerülő mérkőzésekre gondoltunk. Viszont pár mondatos elemzésekkel készülünk most, megértéseteket köszönjük.


I P. Andujar – I. Karlovic I

Számomra nincs kérdés Karlovic az egyik legrutinosabb a mezőnybe és kiváló adogatásainak köszönhetően a salakspecialista Andujar ellen hatalmas favorit. Egy biztos, hogy az “öreg”, ha akarja, akkor lesimázza ellenfelét, aki nem mellesleg kemény borításon rendre eredménytelen. Ezért érdemes Karlovicot favorizálni, akire egy -2,5 game hendi mellett kötünk fogadást.

P. Andujar – I. Karlovic (01:00)

Tipp:I. Karlovic -2,5 hendikep (Game hendikep) odds: 1,61 “B”  kategória Tét: 3 egység

I M. McDonald – U. Humbert I

Humbert számomra mindig is egy olyan játékos lesz, aki egy top15-s ellenfélig fogadható. A mostani ellenfele pedig inkább bukdácsol, mintsem eredményes ezért az ATP 60. helyen rangsorolt McDonlad ellen érdemes alacsony téttel fogadást kötni. Humbertet véleményem szerint senkinek sem kell bemutatni, többször nyertünk vele, ráadásul a francia tornákon remekül szerepelt. Ugyan Indian Wellsben Marterer megállította, de McDonald rendre elbukik 1-2 kör után, szerintem ez most sem lesz másként és búcsúzik.

M. McDonald – U. Humbert (01:00)

Tipp: U. Humbert (A mérkőzés győztese) odds: 1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység