b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Teniszelemzések

Kukushkin számít a favoritnak, ám ausztrál ellenfelét hiba lenne leírni. (Fotó : Getty Images)

A további folytatásban két teniszmérkőzéssel foglalkoznánk és mindkét esetben egy-egy döntőre tennénk alacsony tétekkel fogadást. Az egyik esetbe a WTA Indian Wells, míg a másik opció tekintetében a Phoenix-i Challenger döntőjét favorizáltuk


I M. Kukushkin – M. Berettini I

A Challenger tornán Kukushkin úgymond “levezetni” jött, hiszen hamar kiesett Krajinovic ellen az Indian Wellsi tornáról. Ami biztos, hogy a jelenlegi ATP 43. helyezett megmutatta, hogy valóban ATP tornákon a helye, hiszen minden egyes mérkőzését a Phoenix Challengeren 2-0-val abszolválta és magabiztosan nyert. A mai ellenfele a döntőben az 57. helyen álló Berrettini lesz.

Kukushkin igencsak jó szezont fut, legutóbb Marseilleben jutott el a döntőig, akkor Tsitsipastól szenvedett vereséget., de ezek előtt nyerni tudott Kudla, Shapovalov, Rublev és Humbert ellen is. A mai ellenfele nincs formában. Marseilleben már a 2. fordulóban búcsúzott, de Dubajban és Indian Wellsben sem tudott maradandót nyújtani, mindkét esetben már az első fordulóban kiesett.

Kiindulva a két fél szezonbeli teljesítményéből kicsit meglepőnek tartjuk ezt a magas szorzót, viszont érdemes kihasználni az ilyen esélyeket. Papíron Kukishkin jóval erősebb a mai ellenfelénél és várhatóan ma ő nyeri meg a Challenger tornát.

M. Kukushkin – M. Berrettini (22:30)

Tipp:M. Kukushkin (A mérkőzés győztese) odds: 1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység

I A. Kerber – B. V. Andreescu I

Az Indian Wellsi döntőben Kerber és az új felfedezett 19 éves Andreescu találkozik egymással. Ami biztos, hogy a kanadai tehetség óriási meglepetés ezen a tornán és szinte berobbantotta az évet. Remekül játszik kemény borításon, viszont ma az a Kerber lesz a másik oldalon aki szintén remekül játszik ezen a borításon és vélhetően behúzná az év első tornagyőzelmét.

A német teniszező sikere mellett szólhat több minden is. Elsőként ami kiemelendő a rutin, hiszen közel 12 évvel idősebb mostani ellenfelénél Kerber. A másik érdekes tényező az lesz, hogy ezen a tornán hogyan fogja tudni kezelni a döntő tényezőjét Andreescu. 

Mindent egybevéve kétoldalú mérkőzés szemtanúi lehetünk, akár történhet bombameglepetés is, de benne van egy sima Kerber győzelem is. Mi számolgattunk és végül arra a döntésre jutottunk, hogy a rutin, az évek és az a bizonyos mentális fölény ami Kerbernél van sokat jelenthet ma. Nehéz lezárni egy-egy szettet egy döntőben és a fiatal tehetség Svitolina ellen meg is szenvedett már a tét súlyával. Ezért nem gondolkodunk és most azt mondjuk, hogy ez az a mérkőzés , amelyre bátran feltesszük a pénzünket annak tudatában, hogy akár meglepetés is születhet.

A. Kerber – B.V. Andreescu (21:00)

Tipp:A. Kerber (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: