Prémium szolgáltatás : Teniszelemzések

A mai napunk folytatásaként két teniszmérkőzést néztünk ki a kínálatból és mindkét esetben egy-egy WTA találkozóval számolnánk. Az egyik esetben egy under/over opcióval, míg másik ajánlásunk esetében egy underdog teniszezőt favorizálnánk.


I C. McHale – A. Pavlyuchenkova I

Az amerikai teniszező hazai pályán játszik lényegében és ennek megfelelően már harmadik fordulóját is hozta. Elsőként Stollár Fannit győzte le, majd ezt követően Zvonareva ellen tudott győzelemmel zárni. Ezután pedig M. Sakkari ellen nyert kisebb meglepetésre. Pavlyuchenkova számára nem indult igazán jól a szezon, ugyan az Australian Openen jól nyitott, viszont azóta formán kívül teniszezik az orosz.

Pavlyuchenkova most fog először pályára lépni az Indian Wellsi tornán, ahol McHale lesz az ellenfele, aki már harmadik fordulóján is túl van és legutóbb Sakkari ellen tudott nyerni.

Mindent egybevéve kihasználnánk a bet365 fogadóportál opcióját és a 19,5 over opcióra tennénk ajánlást. Véleményünk szerint benne lehet akár a három szett is a meccsben.

C. McHale – A. Pavlyuchenkova (23:00)

Tipp:19,5 game felett (Mérkőzés összesített) odds:1,53 “C”  kategória Tét: 2 egység

I N. Osaka – K. Mladenovic I

A találkozón lényegében abban bíznánk, hogy Mladenovic képes lesz egy szettet nyerni. Ami remek kiindulópont lehet, hogy legutóbb Dubajban 2-0-ra ütötte ki Osakát Mladenovic és egyre jobb formába került a francia teniszező.

Osaka a WTA 1. helyezettje, viszont az Australian Open óta nem lépett pályára, Dubajban formán kívül játszott és a mostani ellenfele ellen 2-0-val búcsúzott

Összességében tehát abban bíznánk, hogy az egyre jobb formába kerülő Mladenovic most is képes lesz megnehezíteni a japán ellenfelének a dolgát és képes lesz egy szettet nyerni, amelyért cserébe egy remek duplát kapunk kézhez.

N. Osaka – K. Mladenovic (05:00)

Tipp:K. Mladenovic (Nyer egy szettet) odds:2,10 “C”  kategória Tét: 2 egység