b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Teniszelemzések

Hajnalra három tenisz tippel érkezünk. Ismételten az Australian Openről érkeznek a meccsek,


I B. Coric – Fucsovics M. I

A találkozón ismét a 3,5 szett over opcióval készültünk. Igazából bíznánk Marciban, illetve abban is reménykedünk, hogy Coric egy kicsit lentebb engedi a “gyeplőt”. Minden esetre a partnerünk 3-2-re várja a találkozót és a 3,5 over-t 78%-s eséllyel ajánlja. Kiemelve Marci adogatásait, illetve Coric verhetőségét. Egy szó, mint száz rakni kell ismét a 3,5 over szettet, amiben továbbra is remek értékek vannak.

B. Coric – Fucsovics M.(02:30)

Tipp:Több, mint 3,5 szett (Összesített szettszám) odds:1,61 “B”  kategória Tét: 3 egység

I H. Chung – P.H. Herbert I

Szintén a 3,5 szett overre fogadunk. Igazából Herbertben bízunk, aki nagy meglepetésre továbblépett Querrey-n. Most egy jóval gyengébb ellenféllel találkozik, viszont Chung a gyors játékáról híres, ami nem feltételen feküdhet a franciának. A partnerünk 62%-ra várja a 3,5 szett hendit és igazából nem mert végeredményre tippelni, de nem kizárt, hogy most is meglepetést okoz Herbert.

H. Chung – P.H. Herbert (04:00)

Tipp:Több, mint 3,5 szett (Összesített szettszám) odds:1,50 “C”  kategória Tét: 2 egység

I S. Wawrinka – M. Raonic I

Ezen a találkozón Raonic remeklésében bíznánk és hallgatva a partnerünkre egy -3,5 hendivel favorizálnánk a teniszezőt. Igazából a 0-3-tól a 2-3-ig minden lehetséges, viszont Wawrinka nem a küzdéséről híres, míg Raonic képes akár többször is 0 vesztett szettel zárni. Egymás ellen legutóbb a US Openen találkoztak akkor 3-0-ra nyert Raonic és most is kiválóan kezdte a tornát itt az Openen, hiszen Kyrgios ellen 0-3-al kezdett. Hasonló szint, mint Wawrinka úgyhogy állhat az a bizonyos hendi

S. Wawrinka – M. Raonic  (02:30)

Tipp:M. Raonis -3,5 game (Game hendikep) odds:1,53 “B”  kategória Tét: 3 egység

0
%d bloggers like this: