b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Teniszajánlások

A teniszrészlegünk ismét jelentkezik, viszont már újabb tornák kerülnek megrendezésre. Jelenesetben Shanghaj ATP és Fairfield Challenger tornánkra érkeztünk ajánlásokkal.


Az első mérkőzésen egyből egy “B” kategóriás ajánlással érkeznénk. A  J.M. Del Potro – B. Coric találkozón favorizálnánk ismét az argentin teniszezőt. Viszonylagosan kedvező szorzót kapunk a sikerére, ma remekül kezdte meg Shanghajban is a tornát és Gasquet ellen tudott diadalmaskodni 2-0-s mérkőzésen. Coric már a második fordulón van túl eddig Wawrinka és Klahn ellen tudott nyerni a horvát teniszező. Most viszont egy “nagyobb falat” érkezik ellene és eddig látottak alapján egyértelmű Del Potro sikert várunk. Gyakorlatilag minden mutatóban jobb az argentin és a kezdeti dekoncentráltságán is túl van már a mai mérkőzést követően. Úgyhogy mi úgy véljük, hogy most nyernie kell és 1,55-s szorzóért kötelező megrakni! US Openen játszott egymással a két fél, akkor 3-0-s Del Potro siker született, úgyhogy most is várható az argentin sikere.

J.M. Del Potro – B. Coric (13:30) Tippmix kód: 31865 H
Tipp:J.M. Del Potro (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón is egy várható sikerre tennénk fogadást. Pályán R. Federer – R. Bautista-Agut mérkőzést láthatjuk, gyakorlatilag itt nincs nagyon mit elemezni. Federer minden egyes mutatóban fölülmúlja a spanyol teniszezőt. Közel egy hónapnyi kihagyás után ma láthattuk a svájcit ismét játszani és egy nehézkes meccsen a kiváló formában lévő Medvedev ellen nyerni tudott 2-1-re. Bautista is jó formában van, viszont rendre elvérzik a jobb képességű ellenfelei ellen, erre a legjobb példa akár Thiem, akár Zverev elleni mérkőzése ahol 2-0-s eredményekkel alulmaradt. Most jön az a Federer aki jelenleg a 2. helyen áll az ATP ranglistán. Mi úgy véljük, hogy a két fél közti különbség ma megalapozhatja Federer magabiztos sikerét és szerintünk nem szakad meg most sem a forma és 2:0-s győzelemmel lép tovább a svájci. Érdekesség lehet , hogy  a két fél már 7 alkalommal találkozott egymással és rendre szettvesztés nélkül nyert Federer, reméljük, hogy nem most fog megszakadni ez a sorozat!

R. Federer – R. Bautista-Agut  (12:00) Tippmix kód: 48678 01
Tipp:R. Federer 2:0 (Pontos végeredmény) odds:1,50 “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig egy kicsit az ismeretlenségbe eveznénk az előfizetőinket. Egy Challenger tornán teszünk fogadást méghozzá egy kiváló tehetség sikerére tennénk fogadást. A Tom. Paul – L.G.M. Harris mérkőzésen várjuk a jelenleg 113. ATP helyezett Harris győzelmét. A két teniszező közt közel 200 helyezésnyi különbség van és a Dél-Afrikai teniszező rendre hozza a mérkőzéseit. US Openen is remekül teljesített és a 4. fordulóig jutott és azóta is 12 mérkőzés alatt mindössze 2 vereséget és 10 győzelmet ért el. Most pedig egy olyan ellenfél ellen fog pályára lépni, aki ellen óriási eséllyel indul. Paul nem érzi magáénak a kemény borítást és mérkőzései java részét vereséggel zárja. Legutóbbi 2 tornáján már az első fordulóban kiesett, most ugyan nyerni tudott King ellen, viszont egy sokkal jobb formában lévő teniszezővel fog farkasszemet nézni. Mi ezért úgy véljük, hogy, mint formailag, mint statisztikailag és technikailag is jobb Harris, ezért mi megszavazzuk neki a bizalmat és reméljük, hogy behúzza most is a győzelmet!

Tom. Paul – L.G.M. Harris (04:30) Tippmix kód: 03480 V
Tipp:L.G.M. Harris (A mérkőzés győztese) odds:1,70 “C” kategória Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: