b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets

A holnapi munkánkat az NHL rájátszásával kezdenénk meg. Igen, végre ismét van értelme foglalkozni az amerikai sportágakkal és elsőként a jégkorongelemzések térnek vissza a munkánkba.


I Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets I

Az NHL play off mérkőzések előtt már kijelentettem, hogy ez a mostani Tampa Bay az alapszakaszban nyújtott teljesítménye alapján simán a döntőig kell, hogy meneteljen. Jó hír az is a hazaiak részéről, hogy szinte kisebb sérülésekkel kihúzták végig eddig az idényt és most is “csak” Starlman az aki sérülése miatt kihagyja a mérkőzést. A Columubsnál már nem ilyen “rózsás” a helyzet és több hiányzó is volt még az előző hetekben a csapatnál, akiket a mostani találkozóra “összedrótoztak”. Így is vannak hiányzók, de nem annyira vészes már a helyzet.

A szimulációs rendszerünk 1,2 gólos különbséget helyezett a csapatok közé és 3,9-2,7-s adatokat adott meg. Lényegében egyértelműen látszik, hogy ki az esélyesebb fél, ennek ellenére mi mégis fenntartásokkal kezeljük az első mérkőzést.

A Tampa remekül szerepelt hazai pályán és vélhetően most is fogja hozni az első kötelezőt. A mai ellenfelével három alkalommal találkozott eddig a szezonban elsőként 8-2, utána pedig 4-0 és 5-1-s győzelmet ért el a csapat. Egy szó, mint száz a szimulációs rendszerünk, a saját megítéléseink és a Tampa Bay által mutatott játékban érték van és várhatóan az első mérkőzést nem akarják ők sem a véletlenre bízni és várhatóan egy magabiztos győzelemmel indítják a rájátszást. A szorzók alacsonyak ennek fényében a rendes játékidőre fogadunk, tehát ha hosszabbításba “torkollik” a párharc, akkor vesztes az ajánlásunk. Tippünk egyértelműen a hazai győzelem és remélhetőleg nyerni fog a Tampa Bay, akikkel már meg annyiszor sikerült profitálnunk.

Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets (01:00) 
Tipp:Tampa Bay Lightning (Rendes játékidő 1×2) odds:1,62 “C” kategória Tét : 2 egység
0
%d bloggers like this: