b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets

A holnapi munkánkat az NHL rájátszásával kezdenénk meg. Igen, végre ismét van értelme foglalkozni az amerikai sportágakkal és elsőként a jégkorongelemzések térnek vissza a munkánkba.


I Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets I

Az NHL play off mérkőzések előtt már kijelentettem, hogy ez a mostani Tampa Bay az alapszakaszban nyújtott teljesítménye alapján simán a döntőig kell, hogy meneteljen. Ennek ellenére egy 3-0-s vezetést követően 3-4-re kikapott a Tampa az első mérkőzésen. Remekül játszott a csapat az első harmadban, majd jött egy bizonyos “áramszünet”, amelyet követően a mérkőzés végéig nem tudott visszajönni a csapat a meccsbe. Ma is jó hír lehet, hogy a hazaiak részéről nincs hiányzó. A Columubsnál viszont továbbra sem ilyen “rózsás” a helyzet és több hiányzó is volt még az előző hetekben a csapatnál, akiket a mostani találkozóra “összedrótoztak”. Így is vannak hiányzók, de nem annyira vészes már a helyzet.

A szimulációs rendszerünk 0,8 gólos különbséget helyezett a csapatok közé és 3,8-3,0-s adatokat adott meg. Lényegében egyértelműen látszik, hogy ki az esélyesebb fél, ennek ellenére az előző mérkőzésből kiindulva nem az esélyekben keresgetünk. A Tampa Bay a liga egyik legjobb támadósorával rendelkezik és most csak arra kötnénk fogadást, hogy ők érik el először a mérkőzésen a 3 gólt.

A Tampa remekül szerepelt hazai pályán és vélhetően most is fogja hozni az első bukta után már a kötelezőt. A mostani ellenfelével három alkalommal találkozott ezt megelőzően a szezonban, elsőként 8-2, utána pedig 4-0 és 5-1-s győzelmet ért el a csapat, illetve ezen kívül a mostani vereség. Egy szó, mint száz a szimulációs rendszerünk, a saját megítéléseink és a Tampa Bay által mutatott játékban érték van és várhatóan ezt a mérkőzést már nem akarják ők sem a véletlenre bízni és egy magabiztos győzelemmel folytatják a rájátszást. Ezért érdemes “B” kategóriába sorolva favorizálni a hazai csapatot, akikre ahogy már a fentiekben is említettem a bet365 által kínált opcióra ajánlunk fogadást. Mérkőzésen belül, a pontszerzés menüben találod meg a mostani opciót.

Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets (01:00) 
Tipp:Tampa Bay Lightning (Első 3 gól) odds:1,58 “B” kategória Tét : 3 egység

 

0
%d bloggers like this: