Prémium szolgáltatás : Tampa Bay Lightning – Buffalo Sabres

Természetesen az NHL rész sem marad el, ahol egy ismerős csapat mérkőzésére érdemes fogadást kötni.

NHL PROJ. SCORE:
PIT-SJ 3,7-3,4
NYR-MIN 2,5-2,8
NJOTT 3,1-3,0
FLO-CAR 3,2-2,9
TOR-WAS 3,2-3,0
TB-WAS 4,0-2,5
MON-PHI 2,8-3,1
NSH-LA 3,4-2,3
DAL-STL 2,3-3,0
EDM- NYI 2,8-2,9
VAN-ARI 2,9-2,5

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Tampa Bay Lightning – Buffalo Sabres I

A találkozón nem szeretném sokáig húzni az elemzés részt, mert felesleges. Gyakorlatilag teljesen mindegy mi történik, a Sabres roppantul gyenge formában, míg a Tampa Bay egy év eleji megingást és sérüléshullámot követően már 7. mérkőzése veretlen. Ez remek mutatónak számít főként úgy, ha megfigyeljük a következőket..

A partnerünk 4,0-2,5-s eredményt vár a felektől, ami nem meglepő hiszen a vendégek idegenben 29 mérkőzésen 18 alkalommal vereséget szenvedtek, míg a Tampa Bay hazai publikum előtt 24 győzelmet aratott 31 találkozón.

A másik érdekes adat, hogy a Tampa Bay koncentrált a rájátszásra amit már lassan december óta mindig megemlítünk. A csapat elkezdett a védekezésre koncentrálni, ami több kevesebb sikerrel látszik is a mérkőzésein. Ami biztos, hogy a Sabres idegenben amúgy is gyenge, ráadásul sérültekben sincs hiány ami nem könnyíti meg a csapat dolgát. De azt sem lehet elfelejteni, hogy a Tampa ellen nagyon ritkán tud nyerni a csapat. A hazaiak remek formában, így érdemes a rendes játékidőbeli sikerükre fogadni, amit 1,59-s szorzón tehetünk meg “B” kategóriás téttel.

Tampa Bay Lightning – Buffalo Sabres (01:30)

Tipp:Tampa Bay Lightning (A mérkőzés győztese – Rendes játékidő) odds: 1,59 “B”  kategória Tét: 3 egység