b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Tampa Bay – Kansas City esélylatolgatás

A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékosok alapján is bőven esélyes a vendégek sikere! (Fotó : Getty Image)

Mai nap utolsó ajánlásaként, már ismét a holnapi kínálatból és a holnapi tippadásunkat kezdenénk. Egy olyan mérkőzést választottunk ki a hajnali találkozókból, amellyel ma hajnalban is nyertünk és várhatóan a negyedik alkalommal is megszületik a hazai és esélyesebb csapat sikere.


A találkozón a Tampa Bay – Kansas City kettős találkozik ismét egymással, immáron negyedik alkalommal. Előző három mérkőzésükön, ha nem is magabiztosan, de nyerni tudott a Tampa Bay Rays csapata egyszer 1:0, míg másodszor 4:1-s eredmény született, illetve ma hajnalban 6:3-s sikert könyvelhetett el a Tampa Bay. A Kansas csapatáról elmondható, hogy nem egy “világverő” egyesület és ez látszik is a statisztikájukon, hiszen javarészt vereségeket szenved el a csapat. Legutóbbi 10 mérkőzésük átlaga 2 győzelem – 8 vereség. A Tampa Bay sincs épp a legjobb formájában, bár tegyük hozzá, hogy utóbbi időszakban végig nehéz volt a sorsolása, legutóbb a Boston Red Sox ellen játszott, az előtt a New York Yankees ellen kétszer is sikerrel zárt, majd a Toronto ellen is sikerült a csapatnak helyt állni. Egyértelmű, hogy a mostani Kansas City Royals nem a legerősebb csapat és vélhetően itt a 4. meccshez érve a Tampa megpróbálja kihúzni a legtöbbet a találkozóból ismételten. Előző mérkőzéseken már sokkal tompább volt a Kansas és mi úgy véljük, hogy most sem sok esélyük van a győzelemre. Ráadásul egy biztató adat  immáron a legutóbbi 7 összecsapáson mindig Tampa Bay Rays siker született, így mi most is behúzzuk és ugyan egy 1,50-s oddsért fogadunk, de talán ez a holnap hajnali MLB tippek ismételten egyik legbiztosabb opciója.

Tampa Bay – Kansas City(4-3) Tippmix kód: 04766 H
Tipp:Tampa Bay (A mérkőzés győztese)  odds:1,50 “C” Tét: 1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: