Prémium szolgáltatás : SZKA Szentpétervár – CSZKA MOSZKVA

Első elemzésünk esetében a KHL jégkorongliga elődöntőjére kötnénk alacsony téttel fogadást. Lényegében izgalmas párharcok szemtanúi lehetünk és látható, hogy mindkét fél szinte azonos teljesítményre képes.


I SZKA Szentpétervár – CSZKA MoszkvaI

A két csapat a rájátszásban a 4. mérkőzéséhez ért ahol eddig 2-1-s CSZKA vezetés látható. Ami szintén megfigyelhető, hogy a két csapat egymás ellen rendre szoros mérkőzéseket játszik, illetve az is látható, hogy többnyire kevés gólos mérkőzéseket hoznak össze.

A rájátszásban mindhárom mérkőzésen maximum 4 gól született, de az egymás elleni mérkőzéseket is eltekintve elvétve születik 4 vagy több gól a mérkőzéseken.

Ugyan nem szeretünk under opciókra fogadni, de látható, hogy a fogadóirodák is kevés gólra számítanak. A statisztikák is erről beszélnek és nem elhanyagolható tényező az sem, hogy mindkét oldal kiváló védelemmel rendelkezik. Legutóbb decemberben overeztek a 4,5-s határon. Mindent egybevéve ebben az under 4,5 gól opcióban van érték, amire érdemes “C” kategóriába sorolva fogadást kötni. Remélhetőleg nem ma szakad ki a gólzsák.

SZKA Szentpétervár – CSZKA Moszkva (18:30) 
Tipp:Kevesebb, mint 4,5 gól (Összesített gólszám) odds:1,72 “C” kategória Tét : 2 egység