b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Szeptemberi meccsdömping!

Vajon megtartja veretlenségét a Juventus? (Fotó: Getty Images)

A tegnapi tippadásunkban nyereségesen zártunk ,mint az elemzések, mint az élő fogadásaink hozták a várt mutatókat. Igaz az elemzéseket tekintve lehetett volna szebb profitunk is, de így sem bosszankodunk és megbecsüljük a kisebb nyereményeket is!

FONTOS:
Létrehoztunk egy telegram csatornát, ahol az előfizetőink kommunikálhatnak egymással, úgymond egy előfizetői közösséget akarunk kovácsolni! Egy kérésünk van, legyünk tisztelettel a másikra és kerüljük a trágár megnyilvánulásokat. Ezen kívül mindent lehet a csoportban, képeket, véleményeket megosztani. Beszélgetni és így tovább..

KATTINTS IDE A CSATLAKOZÁSHOZ!


Mai napra hat mérkőzéssel készültünk és mindhárom kategóriába “A” , “B” és “C” sorolva osztjuk meg az elemzéseinket! Mivel hónap első napjához értünk, ezért minden egyes tét az 1. szinthez lép és innentől próbálunk meg lépkedni napról-napra előre!


Az első mérkőzésen az “A” kategóriás tippel kezdenénk. VfB Stuttgart – Bayern München találkozik egymással és véleményünk szerint igazán nem is kell sokat magyarázni ezen a mérkőzésen. A Bayern München egyértelműen jobb a mai ellenfelénél, ráadásul a csapat remekül kezdte meg a szezont. A Hoffenheim ellen 3:1-re nyertek, míg a VfB Stuttgart elszenvedte a szezon első vereségét, méghozzá a Mainz ellen 1-0-ra maradt alul a VfB. Mi úgy véljük, hogy ma, mint keretértékileg, mint játékosok tudásbeli különbségeit tekintve egyértelműen a Bayern esélyei. A csapat semmit sem változott Elől Lewandowski, Ribery, Müller, Coman négyes rohamozott az előző mérkőzésen, de a padról J. Rodriguez és Robben remekül szállt be a játékba és a holland gólt is szerzett. A Bayern erénye továbbra is nem csak a játékosaiban, hanem a csapatösszhangban is rejlik, hiszen a stabil kezdő lassan évről-évre egy és igazán nincs is értelme belenyúlni ebbe a csapatba. Németországban egyértelműen a legerősebbnek nyilvánítható a csapat és szerintünk ma ezt a tényezőt tovább viszi az együttes és megnyerik a Stuttgart ellen a mérkőzést. Elől biztosak vagyunk legalább két Bayern München gólban, míg a hazai oldalon egyedül Gomez személyében látunk fantáziát, de lényegében ez a csapat nem a győzelmeitől lesz hangos ebben a szezonban. A Bayern remekül kezdte az idényt és szerintünk ma sem fogják őket megállítani. Idegenben nyerni kell, még ha a Stuttgart otthon jól is szerepel. Szerintünk megszületik a Bayern München sikere ahol mi nem számítunk nagy adok-kapok szituációra. A Stuttgart védelme jónak mondható, így mi nem hinnénk, hogy a Bayern nagy “szórást” végezne és kiütéssel nyerne. Szoros találkozó lesz a mai, ahol reméljük, hogy a vendégek örülhetnek a végén és begyűjtik a 3 pontot. Ha tippelni kellene végeredmény szempontjából mi egy 0-2-s végeredményre számolunk.

VfB Stuttgart – Bayern München (18:30)  Tippmix kód: 21814 03
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,65 “A” kategória 1. szint Tét: 3 egység

A második mérkőzésen szintén egy “A” kategóriás tippel készültünk, ahol szerintünk a Cristiano Ronaldo-t is soraiban tudó Juventus diadalmaskodni fog. A Parma – Juventus mérkőzésen mi ismételten a “nagyobbnak” vélt csapatra fogadunk, aki nem más,mint a Juventus. Lényegében itt is felesleges bármiféle statisztikát és értéket nézni, hiszen egyértelműen a zebrák az esélyesebbek/erősebbek. Lényegében ma nem is nagyon lehet másra fogadni a mérkőzésen, hiszen nagyon alacsonyak a szorzók a vendégek bármiféle sikerére. Ebben az esetben nem nagyon mernénk, sem under, sem over opciót húzni, hiszen bőven esélyes egy nagy gólzáporos találkozó, de akár egy szoros 2-3 gólos mérkőzés is benne lehet a pakliban. A Parma most került fel a Serie A-ba, míg a Juventus egyértelműen a liga meghatározó és bajnokaspiráns együttese. A Juve két győzelemmel áll és legutóbb a Lazio együttesét verték meg 2-0-ra, míg a Parma két fordulót követően még nyeretlen és 0-1-1 a csapat mérlege. Amit mi láttunk a legutóbbi mérkőzésen a Spal otthonában az katasztrófa volt. A Parma nincs igazán egyben és elől igencsak haloványak. Lényegében egynek köszönhették, hogy nem kaptak sokkal több gólt, hogy a Spal keretében nincs egy meghatározó és remek adottsággal rendelkező ék. Ma viszont jönnek a nagyágyúk és talán már az öltöző folyosón eldől ez a párharc. Cristiano Ronaldo számára eddig nem jött ki a lépés a mérkőzéseken, de sorra alakítja ki a helyzeteket, illetve segíti a társait egy-egy gólpasszal. Elől egyébként a Ronaldo-Mandzukic-Costa trió várható, míg mögöttük a Khedira, Dybala, Matuidi tiróra lehet számolni. A védelem egyben van, főleg a Bonucci-Chiellini kettősben lehet bízni, egyedüli gyenge pontja  a csapatnak Cancelo, de a portugál a Lazio ellen remekül játszott. Mi úgy véljük, hogy a szezonbeli kisebb megingást követően, ma beindulhat a CR parádé. A portugál egyre motiváltabban futballozik és vélhetően ma kiszakad a gólszák, ráadásul társa Mandzukic is remek formában van, a VB-n is jól játszott a horvát, de most itt a szezonban is tovább szárnyal teljesítményileg. Ezért mi úgy véljük, hogy a mostani frissen feljutott Parma nem igazán okozhat gondolt Ronaldoéknak, ezért behúztuk a vendégek sikerét, akikre egy 1:0-s hendikep mellett fogadunk! Szerintünk a mérkőzésen 0-3-s vendég siker születik.

Parma – Juventus (20:30)  Tippmix kód: 22745 V
Tipp:Juventus (Hendikep 1:0) odds:1,60 “A” kategória 1. szint : 2 egység

A harmadik mérkőzésen egy francia mérkőzéssel készültünk, méghozzá a Metz – Lens összecsapásról beszélünk. Lényegében aki követi a tippadásunkat, heti szinten fogadunk a Metz mérkőzéseire. A csapat kiválóan szerepel a másodosztályban és elmondható, hogy a szenegáli támadóinak köszönhetően sorra halmozzák a győzelmeket. Viszont ma egy rangadó érkezik, hiszen két olyan csapat találkozik egymással, akik már a héten egyszer megmérkőztek és ott is 1-1-el zártak a felek. A bajnokság tekintetében a hazai fél 5-0-0, míg a vendégek 4-0-0-s mérleggel állnak. A kupában az 1-1-s döntetlent követően a Metz jutott tovább, amire mi fogadtunk is élőben egy remek szorzóért. Ma viszont mindkét fél számára fontos a találkozó és vélhetően szeretnék begyűjteni a három pontot. A Metz otthon kiválóan teljesít, viszont a a mai ellenfele eddig 0 kapott góllal áll, tehát elmondható, hogy jól védekeznek. Igaz ez sokszor semmit sem számít, de nem a véletlenek műve az eddig 0 bekapott gól. Mi ennek ellenére bízunk a Metz csapatában, akit eddig mind az 5 fordulóban favorizáltunk. Szerintünk hazai pályán képesek lesznek gólt szerezni, míg a vendégek eddig minden egyes mérkőzésen betaláltak az ellenfeleiknek és egy eseten kívül 2, vagy 3 gólig jutottak. Mindkét oldal remek formában van, ezért mi úgy véljük, hogy ma egy döntetlen kialakulhat a mérkőzésen, de a gólokban nagyobb fantáziát és lehetőséget látunk, ezért a gólváltást húztuk be , mint opciót és ha tippelni kellene a végeredményre, mi egy 1-1-s eredményt várunk a felektől, úgy ahogy azt hétközben is összehozták a csapatok!

Metz – Lens (15:00)  Tippmix kód: 21702 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,85 “B” kategória 1. szint : 1 egység

A negyedik találkozón szintén “B” kategóriás ajánlást teszünk, méghozzá egy MLS meccsre készülünk, amit ma késő este rendeznek meg. A Seattle – Kansas City kettős fog egymással megmérkőzni és lényegében, mi úgy véljük, hogy nem egy unalmas 90 perc elé fogunk nézni. Elnézve a két csapat utóbbi mérkőzéseit elmondható, hogy sorra gyűjtik a győzelmeket. A hazai csapat legutóbbi 10 mérkőzésén 8 győzelem és 2 döntetlennel áll, ami talán a szezon eddigi legjobb teljesítménye minden csapatot nézve, de a legutóbbi öt mérkőzésén a Sporting Kansas is összeszedte magát és 4-0-1-s mérleget tudhat magáénak a csapat. Igazából nagyon nem is húznánk sokáig itt a mondanivalót, MLS mérkőzésről beszélünk, ahol nagy átlagban megszületnek a gólok. Két remek formában lévő csapat, ahol mindkét oldalon szinte minden meccsen betalálnak a felek. Ezért mi úgy véljük, hogy ma sem fognak szűkölködni és összehozzák a gólváltást a felek a mérkőzésen!

Seattle – Kansas City (22:00)  Tippmix kód: 03451 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” kategória 1. szint : 1 egység

Az utolsó két találkozóra pedig közös elemzést készítettünk. A Royal Pari és a The Strongest kettős győzelmét favorizálnánk. Mindkét fél a Bolíviai ligát erősíti és mindketten a mezőny éllovasai. Mindkét fél utóbbi mérkőzéseket tekintve vereségeket szenvedett el, de most olyan csapatokkal találkoznak, akik inkább a hátsó mezőnyt képviselik és nem a legjobbak. Ezért mi úgy véljük, hogy mindkét fél küzdeni fog, hogy ismét győzelemmel zárjon, erre jelen esetben mindkét oldalnak óriási esélye van és nem elhanyagolható tényező az sem, hogy mindkét oldalnak kellenek a pontok, hogy továbbra is versenyben maradjanak a másikkal szemben.


Royal Pari Santa Cruz – Guabira Montero (23:15)  Tippmix kód: 00973 H
Tipp: Royal Pari Santa Cruz (1X2) odds:1,55 “C” kategória 1. szint : 0,5 egység

Aurora Cochabamba – The Strongest (21:00)  Tippmix kód: 00929 V
Tipp:The Strongest (1X2) odds:1,75 “C” kategória 1. szint : 0,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: