b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Sydney FC – Adelaide United

Az ausztrál liga 21. fordulójának nyitómérkőzésére készülünk, ahol véleményünk szerint egy izgalmas 90 perc bontakozhat ki. Egyrészről mindkét együttes remek helyezésekkel rendelkezik, ráadásul formailag az utóbbi idők alapján hasonlóan teljesít a két együttes.


I Sydney FC – Adelaide United I

A mérkőzésen gyakorlatilag a gólokkal számolnánk. Közel két hónapja követjük rendszerességgel az Ausztrál A-League mérkőzéseit és megfigyelhető, hogy nagy átlagban gólokban gazdag mérkőzéseket produkálnak a felek. Most pedig a bajnokság 2. helyezettje fogadja otthonában a 4. pozícióban tartózkodó Adelaide United csapatát. Ami megfigyelhető, hogy mindkét csapat utóbbi időben botladozik, többször gólt kapnak és pontokat is veszítenek ez által. Ez pedig ma kapóra jöhet..

Legutóbbi három egymás elleni mérkőzésen rendre megszületett a gólváltás és legutóbb január 13-án 2-1-s sikert aratott ugyanebben a felállásban a Sydney. 

Tehát számolnánk a gólokkal és vélhetően a Sydney ma is betalál, míg az Adelaide legutóbbi mérkőzésén elmaradtak a gólok, emiatt bízunk benne, hogy kiszakad a gólzsák.

Sydney FC – Adelaide United (09:50)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,75 “C” kategória Tét: 2 egység


A b&wtips jogvédett, szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: