b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Straubing – Schwenningen esélylatolgatás

ISERLOHN, GERMANY - JANUARY 09: Sebastian Osterloh of Straubing Tigers challenges Dylan Wruck of Iserlohn Roosters during the DEL Ice Hockey game between Iserlohn Roosters and Straubing Tigers on January 9, 2015 in Iserlohn, Germany. (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)

A “Prémium szolgáltatásunkban” jégkorong rovatunk ismét jelentkezik és ma egy német mérkőzéssel készültünk. Számunkra egyértelműek az esélyek, de szoros találkozóra van kilátás..


A mérkőzésen a Straubing – Schwenningen csapatai fognak egymással találkozni. A 7. fordulót követően a hazai csapat a 4. helyen, míg a vendégek az utolsó 14. pozíciót foglalják el. A Schwenningen játékosai nincsenek formában és 6 fordulót követően mindössze 5 gólt szereztek, illetve 21 gólt kaptak. A mai ellenfelük pedig a szezon egyik legjobb teljesítményű támadószekciójával találkozik, hiszen a Straubing 6 fordulót követően 21 találatnál jár már és ezzel az öt legjobban teljesítő csapatok közé sorolhatjuk őket. Számunkra a másik döntő statisztikai adat a vendégek szereplése, hiszen az Ingolstadt, Krefeld, Wolfsburg csapatai ellen is nagyon csúnyán alul maradtak idegenbeli szerepléseik során. 6-0, 4-2, 3-0-s eredmények születtek a találkozókon. Gyakorlatilag ma minden a hazaiak győzelmének áll, akik hazai pályán alapra is szinte minden egyes csapat ellen óriási eséllyel indulnak. Legutóbb az Eisbären Berlin ellen nyertek 5-3-ra, de elmondható, hogy minden találkozón 4, vagy több gólt is szereztek. Ezért mi úgy érezzük, hogy ez a rossz széria a vendégek oldaláról továbbra is kitarthat, míg a hazai gólok jogosan várhatóak. Így behúztuk a hazaiak sikerét egy viszonylagosan jó szorzóért.

Straubing – Schwenningen (2-1) Tippmix kód: 03729 H
Tipp:Straubing (1X2)  odds:1,65 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: