b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Steelers – Panthers esélylatolgatás

Pittsburgh Steelers tight end Vance McDonald (89) runs for a 75-yard touchdown reception after catching a pass against the Tampa Bay Buccaneers during the first half of an NFL football game Monday, Sept. 24, 2018, in Tampa, Fla. (AP Photo/Mark LoMoglio)

Már gőzerővel készülünk a holnapi napra és ismét érkeznek az NFL meccsek, hiszen már a 10. hétnél járunk. A nyitófordulóban egyből egy hihetetlen mérkőzés szemtanúi lehetünk, hiszen két kiváló formában lévő csapat fog egymással szembenézni.

 


NFL TALÁLATI ARÁNYUNK:
11 nyertes – 3 vesztes


A mérkőzésen a Pittsburgh – Carolina csapatai fognak találkozni. Ha most így hirtelen ránézek erre a találkozóra, azt mondom, hogy sima hazai és megnyeri a Steelers ezt a meccset. Van rá bőven esély, viszont úgy vélem, hogy 1,50-s szorzóért egy kicsit alul árazott ez a “hazai siker”. A Panthers remek szezont fut és egy kicsit ezért sem értem ezt a szorzót. A Carolina mutatója 6-0-2, míg a Steelers jeleneleg 5-1-2-s mérleggel rendelkezik. A két csapat úgymond fej-fej mellett halad a mutatókat figyelembe véve. A megszerzett pontjaik alapján a Steelers 227:188, míg a vendégek 220:180-s pontkülönbséggel rendelkeznek. Tehát forma-forma teljesítményt nyújtanak. A Steelers oldaláról B. Roethlisberger a fő irányító, 16 TD, 2560 YDS a mutatója. Ezen kívül a “Rushing” szerepben Conner 706 YDS és 9 TD-vel, illetve Brown a “Receiving” pozícióban a csapat egyik legjobbja A. Brown 9 TD és 594 YDS tartozik a nevéhez. A kiemelt játékosok mindegyike szerepelni fog a mai mérkőzésen és várhatóan ma sem fognak az átlagon alul teljesíteni. Remek offense és gyengébb deffense sorral rendelkezik a Steelers és látható, hogy hazai pályán átlagban 30 pont körül 4-5 TD-vel tudnak kalkulálni. A mai ellenfelüknél C. Newton az aki kezében tartja a csapat sorsát és jelenlegi remek teljesítményét. Newton 15 TD és 1893 YDS-t hozott már össze, ezen kívül viszont McCaffrey, az aki “Rushing” helyzetben már 502 YDS-t és 3 TD-t hozott össze. A csapatban több kiváló “elkapó” játékos is van. Ilyen például Olsen, vagy Funchess akik 3-3 TD-vel rendelkeznek. A vendégek részéről több hiányzó is lesz a keretben, ami ismét a Steelers malmára hajthatja a vizet, viszont két kiváló offense találkozik egymással. Nem a legjobbak, viszont látható, hogy átlagban hozzák az over opciókat. A Steelerstől én várok legalább 30 pontot és ha kiindulunk a legutóbbi mérkőzésükből, ahol 39-24-el zártak a felek, kiváló kiinduló pont lehet. Mindent egybevéve én úgy érezem, hogy a Steelers ma végig uralhatja a mérkőzést, sok fog múlni Roethlisbergeren, illetve Newtonon. Ha jó formát fognak ki, akkor 60-65 pontot is összehozhatnak a felek, de én egy alacsonyabb értékért, méghozzá az 51,5 pont feletti opciónak szavaztam bizalmat. “Rizikósnak” mondható, de mégis kiváló szorzóért tehetünk fogadást és ha a Steelers hozza azt amit a legutóbbi mérkőzésein láttunk, illetve ha a Panthers sem rogy meg és az idegenben mutatott átlag 21,5 pontot hozza akkor bőven megleszünk. Remek mérkőzéssel kezdődik tehát a 10. hét és remélhetőleg ezen a “rangadón” nyerni fogunk!

Pittsburgh – Carolina (02:20) Tippmix kód: 55557 V
Tipp:Több, mint 51,5 (Pontszám 51,5) odds:1,75 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: