b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Standard Liege – Anderlecht

A napunk folytatásaként egy belga bajnokira ajánlunk fogadást. A Standard Liege lehet a mérkőzés várható győztese, viszont az Anderlecht ellen mindig óriási rizikó fogadni. Ezért a következő opcióra ajánlanánk fogadást.


I Standard Liege – Anderlecht I

Ami látható, hogy a hazai csapatnak óriási esélye van még akár az első pozíciót is elérni, míg az Anderlecht inkább az EL-t érő helyekért küzdhet. Amit megfigyeltünk mindkét csapat esetében, hogy rendre gólt kaptak, viszont a Liege minden egyes mérkőzésén gólt is szerzett.

Mindkét oldal szinte teljes kerettel vághat neki a mai mérkőzésnek, hiszen a hazaiaknál Oulare és Vanheusden az aki kihagyja a mérkőzést, míg a vendégeknél Lokonga az aki sérülése miatt kénytelen kihagyni a párharcot.

Nem is olyan rég a két fél 2-1-s mérkőzést hozott össze, de ha megfigyeljük az egymás elleni eredményeiket láthatjuk, hogy rendre 3-4 gólos találkozókat alakítottak ki és szinte mindig megzörgették egymás hálóját. Mivel mindkét csapatnak szüksége van a pontokra és mindkét oldalon szinte teljes kezdőket láthatunk számunkra nincs kérdés és vélhetően ma is lehet kalkulálni a gólokkal. Ezért a mindkét csapat szerez gól + 2,5 gól feletti opcióra ajánlunk fogadást.

Standard Liege – Anderlecht (20:30)
Tipp:Igen + Több , mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: