Prémium szolgáltatás : St. Louis Blues – Tampa Bay Lightning

A holnapi munkánkat egy NHL mérkőzéssel folytatnánk, ahol a többször favorizált Tampa Bay mérkőzésére kötnénk fogadást. Mindezek előtt érkezzenek a szimulációs eredmények.

NBA PROJ. SCORE:
MON-BUF 3,1-2,6
TOR-NYR 4-0,2-5
FLO-BLOS 3,2-2,9
WPG-NSH 3,2-2,8
CAR-MIN 2,8-2,7
DAL-PI 2,6-3,3
STL-TB 2,9-3,6
VAN-CAL 2,9-3,1
VEG-DET 3,6-2,6
LA-ANA 2,5-2,6

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I St. Louis Blues – Tampa Bay Lightning I

A Tampa Bay esetében megtanulhattuk, hogy vagy a győzelmükre vagy a gólokra kell fogadni, most utóbbira kötnénk fogadást, méghozzá egy jövedelmező szorzóért cserébe az 5,5 over opcióban hatalmas érték van. Végiggondoltuk és többször is számoltunk és arra jutottunk, hogy bőven leeshet ez a 6 gól, ráadásul a szimulációs rendszerünk is 3, illetve 4 gólt vár a csapatoktól.

Ami egy kicsit kedvezőtlen a csapatok egymás elleni mérlege, hiszen legutóbb 0-0-s eredmény szüeltett, azt megelőzően 0-3, illetve 2-1. 

Ami biztos, hogy a hazai csapatnak minden pontra szüksége van, ráadásul igencsak összeszedték magukat, illetve hazai pályán egyre többször tudnak 2-3, vagy több gólt is szerezni. A Tampa Bay a szezonban a legjobbnak mondható és idegenben rendre képes az over eredmények kialakítására. Az 5,5 határt tekintve a St. Lous Blues hazai pályán 19-17-s mérleggel ál, míg a Tampa Bay idegenben 26-10-s mutatót hozott össze. Egy szó, mint száz elfelejtjük az egymás elleni eredményeket és bízunk benne, hogy mindkét együttes az előző mérkőzések képei alapján fogja hozni a mérkőzést. Úgyhogy az a bizonyos 6 találat benne van a pakliban. Legalább 3 gólt várunk a Tampa Baytől, míg a hazai csapatban bízunk, hogy legalább 3 alkalommal betalál a listavezetőnek.

St. Louis Blues – Tampa Bay Lightning (01:0)

Tipp:Több, mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,64 “C”  kategória Tét: 2 egység