b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Sorozatban a negyedik nyertes nap jöhet?!

Ma hajnalban ismét nyert egy szép 2,80-s szorzójú ajánlásunk, illetve a tegnapi tippadásunk is szép nyereséggel zárt. Ma négy opciót néztünk ki a futball kínálatból és szeretnénk ismét nyereségesen zárni, mint az előző napokban.


Az első találkozón egy osztrák mérkőzéssel kezdenénk, ahol az egyértelmű bajnokaspiráns idegenbeli győzelmét favorizálnánk.  A csapat nem más, mint a Salzburg, akik az Altach ellen ellen lépnek pályára. A vendég csapat eddig minden mérkőzését megnyerte 4-0-0 a csapat mérlege és 9:1 a gólkülönbsége. Igazán nagy ellenfele ebben a szezonban sem lesz a csapatnak, hiszen sokak eligazoltak az osztrák ligából, de a Salzburg feltételei adottak rengeteg játékosnak és ezért többen érkeztek, mint ahányan eligazoltak. Továbbra is a gólfelelős a csapatban Dabbur, aki a mai mérkőzésen is szinte biztos, hogy a kezdőcsapatban kap szerepet. A vendégcsapat számára a szezon amúgy remekül megy, a BL-ben is végig veretlen tudott maradni az együttes, igaz jövőhéten egy újabb megmérettetés elé néznek, viszont ilyen védelemnek, mint a Salzburgé borzasztó nehéz gólt szerezni, az Altach védelme gyengének mondható, de a támadói sincsenek a legjobb formában, egyedül egy személy rúgja a gólokat a csapatba, aki nem más, mint Aigner. Ő is várhatóan a pályán lesz, de mi úgy véljük, hogy ez a Salzburg még tartalékosan is képes lehet egy kevés gólos mérkőzésen, félgőzzel nyerni. Erre minden esély adott és reméljük, hogy meg is születik a pályán a vendégek győzelme.

Altach – Salzburg (17:00)  Tippmix kód: 26458 V
Tipp:Salzburg (1X2) odds:1,55 “B” 1. szint Tét: 1 egység

A második találkozón egy gólváltást érzünk biztosabb opciónak, méghozzá egy angol találkozón. A mérkőzésen a Norwich – Leeds kettős találkozik egymással és lényegében elmondható, hogy itt nem is sokáig kell elemeznünk. A vendégek bomba formában, míg a hazaiak a gyenge védelmüknek köszönhetően a középmezőny kapaszkodói közé tartoznak. A hazai csapat jelenleg 1-1-2-s mérleggel, míg a vendégek 3-1-0-s mérleggel rendelkeznek. Lényegében a vendégek sikerére is tippelhetnénk, de van egy “megálljt mutató” statisztikai adat, ami nem más, mint a Norwich hazai statisztikája. A West Brom ellen is épphogy “elvérzett” a csapat, de a Preston, Stevenage kettős ellen már magabiztos két gólos sikert értek el, míg a Leeds idegenben igencsak halovány, hiszen szinte minden egyes mérkőzésén gólt kap. Remek példa volt erre a Derby, de épp a Swansea elleni mérkőzésük is, illetve a felkészülés ideje alatt is sorozatban kapták a gólokat. Ezért mi úgy véljük, hogy amúgy a két remek támadósorral rendelkező csapat kialakíthat egy gólokban gazdag mérkőzést. A Norwich is minden mérkőzésén, illetve a Leeds is minden mérkőzésén gólt szerzett, de látható, hogy mindkét esetben mindössze egy-egy találkozón nem kaptak gólt a felek. A másik érdekes statisztikai adat az egymás elleni mérkőzések listája, hiszen amikor a Norwich volt a házigazda a legutóbbi 4 összecsapáson mindig megszületett a gólváltás. Ezért mi úgy véljük, hogy ma is megtörténhet ez a pályán és mi behúzzuk a gólváltást, mint opciót. Reméljük, hogy egy izgalmas és gólokban gazdag mérkőzés szemtanúi lehetünk.

Norwich – Leeds (16:00) Tippmix kód: 33810 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “B” 1. szint Tét: 1 egység

A harmadik és negyedik mérkőzésen már “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra. Elsőként egy olasz Serie A rangadóval kezdenénk, ahol a Juventus – Lazio mérkőzésre lenne egy tippünk. Lényegében a zebrák továbbra is a bajnokság favoritjai, főleg C. Ronaldo érkezésével ezt talán a bukik is még inkább favorizálják őket, minden egyes mérkőzésen. Mi annyira nem voltunk elragadtatva a látottaktól, hiszen a csapat az első mérkőzésen egy jóval gyengébb ellenfél ellen épphogy 3-2-s sikert aratott, míg a Lazio a Napoli ellen kezdett és egy izgalmas 2-1-s eredményt alakítottak ki a felek egymással. Mindkét oldalon remek játékosok találhatóak meg a keretben és lényegében nem volt nagy változás egyik keretben sem. A Lazio részéről Immobile továbbra is elől “ékeskedik”, illetve a mögötte húzódó középpálya a bajnokság legjobbjai közé sorolhatóak. A védelmük az amiben mi találunk bőven kivetnivalót, hiszen nincsenek benne meghatározó egyéniségek. A középpályán Marusic, Parolo, Badelj és Milinkovic-Savic elég jól hangzó négyest alkotnak, míg elől Immobile és Luis Alberto remek csatársort alakítanak ki. A hazaiak részéről Ronaldo, Dybala, Costa, Cuadrado volt az alap felállásban, illetve mögöttük Khedira, Pjanic, Alex Sandro, Chiellini, Bonucci, Cancelo és Szczesny volt a pályán. Még jelenleg is kérdés, hogy megfelelő lesz-e Ronaldo szerepeltetése egyszemélyes támadóként. Előző mérkőzésen a portugál klasszisnak nem jött ki a lépés, viszont ma a Juventus publikum előtt lép pályára és várhatóan telt ház előtt fog játszani a csapat. Mi viszont a Lazio előző mérkőzését látva , nem írnánk le a vendég együttest, főleg nem Inzaghi mentalitása miatt. A csapat előző mérkőzésén még a 91. percben is Acerbi révén kapufáig jutott, illetve Ciro Immobile volt az a játékos a csapatban, aki végig hajtotta a társait és nem véletlenül, hiszen gólt és kapufát is rúgott a Napoli elleni mérkőzésen. Mi úgy érezzük, hogy ez a Juventus jelen pillanatban Cancelo oldalán verhető, illetve még kialakulóban van az a “dominancia” amit a csapat az előző szezonban képviselt. Azért egy Chievo ellen 2 gólt kapni nem mindennapi dolog és számunkra ez már önmagában is beszédes, ráadásul hátulról hiányzik egy “biztos irányító/vezér”, hiszen Buffon már a PSG játékosa a nyári átigazolása óta. Úgyhogy még van némi kavar a fejekben, illetve ott van az a nyugtalanító bizonytalanság is. A Lazio pedig előző mérkőzésen remekül játszott és mindössze a pechüknek köszönhetik, hogy vereséggel kezdtek. Ez ma még nagyobb motivációt hozhat ki a vendégek játékából. Úgyhogy mi úgy véljük, hogy a találkozón kialakulhatnak a gólok és szerintünk a gólváltás is benne lesz a mérkőzésben. Ezért egy rizikósabb, de annál tetszetősebb szorzóval és opcióval készültünk.

Juventus – Lazio (18:00) Tippmix kód: 24568 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + gólszám 2,5) odds:2,20 “C” 2. szint Tét: 1 egység

Az utolsó találkozón pedig az általunk eddig a szezon kezdete óta szinte mindig favorizált együttes mérkőzésére fogadnánk, méghozzá a lengyel Ekstraklasa ligából, amely már a 6. fordulójánál tart. Ma a Wisla Krakow és a Gornik Zabrze fog egymással találkozni, ahol véleményünk szerint részben a Gornik miatt megszülethet a gólváltás. Lényegében ezerszer leírhatnánk, de a vendég együttes igazi idegenbeli csapat, és jelenleg veretlenek is és 4:2-s gólkülönbséget alakítottak ki ezalatt. A mai ellenfelük, viszont inkább a hazai publikum előtt “vitézkedik” és három mérkőzésen 1-2-0 a csapat mérlege. Ma a statisztikákban bízva, illetve látva már három Gornik mérkőzést mi bízunk a vendégek góljában, a hazai oldalt meg igazából nem kell sokáig taglalni, hiszen a Wisla hazai pályán szinte mindig képes gólt szerezni. Ami számunkra még biztatóbb adat volt, hogy a legutóbbi 6 egymás elleni mérkőzésen, amikor ilyen formában találkoztak a felek, mindig kialakították a gólváltást a mérkőzéseiken. Jelen pillanatban is megvan rá minden esély, mindkét fél jól teljesít és képesek a gólszerzésre. Ezért nálunk nem kérdés és reméljük, hogy ma is kialakul az általunk favorizált opció!

Wisla Krakkó – Gornik Zabrze (20:30) Tippmix kód: 15695 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” 2. szint Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: