b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Skandináv esélylatolgatás

A hétvégénk remekül sikerült, illetve a hónapunk is alakulóban. Új hét kezdődött és ma a megszokottal ellentétben egy bővebb és több esélyt magában hordozó kínálatot láthatunk. Ezért a mai napon három mérkőzést elemeztünk ki, amelyeken a hétfői “babonánk” miatt csak “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra, egységnyi tétekre beosztva!


A mai tippadásunkat egy igencsak érdekes svéd mérkőzéssel kezdenénk, ahol a Sundsvall – Norrköping fog egymással megmérkőzni. Mindkét csapat viszonylagosan jól teljesít a bajnokságban, a hazai fél jelenleg a 9. helyen, míg a vendégek a dobogó 3. fokán állnak. Viszont formailag hasonlóan szerepelnek jelenleg. A Sundsvall inkább hazai pályán gyűjti a pontokat és 8 mérkőzésen 4-2-2 a csapat mérlege és mindkét vereségét az élmezőny tagjaitól szenvedte el, méghozzá az AIK Stockholm és az Östersunds kettős ellen. Viszont a jelenleg 4. helyen álló Djurgarden ellen előző fordulóban 1-1-es döntetlent értek el és ez nagy lendületet adhat a mai napon is a hazai csapatnak. A Norrköping remek szezont fut és nem véletlen a csapat helyezése, viszont elmondható, hogy a védelmük nem az igazi és nem igazán megy nekik a játék és a pontszerzés idegenben. A csapat 7 idegenbeli mérkőzésén 2-3-2-es mutatóval rendelkezik, ami hagy némi kivetnivalót maga után, illetve a 11-9-es gólkülönbségük sem a legjobb, főleg egy ilyen kiváló hazai teljesítményt látva. A Sundsvall a hazai mérkőzésein szinte mindig képes gólt szerezni és a legutóbbi 10 hazai mérkőzésből kiindulva a csapat 6-2-2-es mérleggel, illetve 8/10-es rúgott gól átlaggal rendelkezik. Ami igencsak biztató. A Norrköping idegenben gólokat szerez, viszont látható, hogy több esetben gólt is kap pontosabban a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzéséből kiindulva a csapat 8 alkalommal gólt kapott. Így mi úgy véljük, hogy ilyen statisztikai adatok, illetve ilyen formák mellett várhatóak a gólok a találkozón, ráadásul a Sundsvall hazai pályán remekül szerepel, míg a Norrköping idegenben nem a legjobb. Plusz adat még, hogy a két fél összecsapásain ebben a felállásban legutóbb 2017.10.22.-én 2:2-es döntetlen, illetve azt megelőzően 2016.07.30.-n is 1:2-es eredmény született, így mi úgy véljük, hogy ma is kialakulhat a gólváltás a feltételek adottak, így mi bízunk az opcióban és bátran ajánljuk ezt a tippet!

Sundsvall – Norrköping (19:00) Tippmix kód: 10976 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” Tét: 1 egység

A következő mérkőzésen szintén a góloknak szavaztunk bizalmat, méghozzá egy dán találkozón, ahol egy eddig kiváló formában lévő újonc fogadja a vendégeként az Aalborg csapatát. Mindkét csapat hasonló statisztikával áll a szezon elején 2-0-1 a csapatok mérlege, viszont a hazai fél 6:7-es gólkülönbsége eddig kiválónak mondható. A hazai csapat két győzelemmel kezdett, majd érkezett egy “nagyágyú” a Nordsjaelland akik 3:0-val búcsúztatták otthonukból a Vendsyssel csapatát. Az Aalborg is meglepetés szerűen teljesít, hiszen nem a legjobbak közé sorolható, főleg nem ezzel a kerettel és ennyi hiányzó mellett is csoda, hogy már két győzelmük van, viszont ők is az előző fordulóban egy 4-0-s pofonba szaladtak bele idegenben a Köbenhavn ellen. Lényegében mindkét fél ma egy kicsit “tüzesebb” lehet a kelleténél, hiszen joggal szeretnék begyűjteni a három pontot, viszont mi egy remit érzünk és bőven esélyes a pontosztozkodás, de ennél egy praktikusabb opcióval érkeztünk, méghozzá a gólváltás tényezőjével. A Vendsyssel hazai pályán nagyon jónak mondható és a legutóbbi mérkőzésein sorra betalált az ellenfeleknek, míg az Aalborg számunkra továbbra is egy olyan “fekete ló” amire érdemes mindig fogadni. A vendégek egy okos, statikus futballt játszanak, amely a szélső támadásokra épül és elől a magas támadóiknak köszönhetően mindig veszélyesek tudnak lenni a kapu előterében. Mi úgy véljük, hogy ma az amúgy gyengébb védelemmel ellátott Vendsyssel csapata hibázhat és gólt kaphat, míg hazai pályán a hazai csapat gólja bőven várható, ezért a gólváltás ezen a mérkőzésen is kialakulhat.

Vendsyssel – Aalborg (19:00) Tippmix kód: 18640 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig nem húznánk sokáig az elemzésünket, hiszen egy sokak által ismeretlen bajnokságból hoztuk a mostani tippünket. A meccs Bolíviában kerül megrendezésre, ahol a szokásos favoritra érdemes fogadni, aki nem más, mint a “The Strongest” csapata. A csapat most is hozza a kötelezőket a bajnokságban, hiszen eddig 4-0-0 a mérlegük és 14:4-es a gólkülönbségük, míg a mai ellenfelük az a Real Potosi, aki 0-1-3-s mérlegével az utolsó és 4:13-as mérleget tudhat magáénak. Mi úgy véljük, hogy lehetne ez a mai nap “tutija”, de ismerve a bolíviai futballt bármi benne lehet, ráadásul a büntetőlapok minden mérkőzésen magukban hordozhatnak egy, vagy több kiállítást is. Ezért mi csak okosan kezeljük ezt a mérkőzést és alacsony téttel ugyan, de bátran ajánljuk a vendég csapat sikerét!

Real Potosi – The Strongest (23:15) Tippmix kód: 02938 V
Tipp:The Strongest (1X2) odds:1,60 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: