b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Seattle Seahawks – Minnesota Vikings esélylatolgatás

A vendégek részéről kötelező a győzelem. A kérdés mindössze annyi, hogy hány ponttal fog nyerni a Seahawks. (Fotó : Getty Images)

Tegnap az NFL rovatunk csúfosan leszerepelt, bár tegyük hozzá, hogy a biztosabbnak vélt tippünk nyert ismét. De ennek ellenére is 1 nyertes – 2 vesztes elemzést publikáltunk. Ma, mint a 14. forduló zárómérkőzését néztük ki, ahol számunkra nincs kétség és kötelező fogadni.


I Seattle Seahawks – Minnesota Vikings I

Ezen a találkozón a hazai publikum és a jelenlegi formák miatt bíznánk. Gyakorlatilag a Seahawks elkapta végre a fonalat és 3. mérkőzése veretlen. Végig 27 pontot, vagy többet szerez a csapat, remek az offense sor és nem mellesleg végre a deffense is kezd összeállni. Na most aki ismeri a hazai publikumot tudhatja, hogy az ellenfeleknek támadásokkor őrülten nehéz dolga van, hiszen több ezer ember egyszerre ordít és fütyül, ezzel pedig lehetetlenné teszik a kommunikációt, az offense sor és a stáb közt. Többször megszakítja ez a vendégek lendületét is és ezért borzasztó kellemetlen a Seahawks otthonában pályára lépni. Mindemellett kíváncsian várjuk, hogyan szerepel most a csapat, hiszen mint szakértők, mint szimulációs rendszer, mint a mi elképzelésünk szerint is a Seahawks csapatának ma “kötelező” lenne a győzelem. A szimulációs rendszer 25-20-ra várja a találkozót és a tippek tekintetében “C” kategóriába -3,5 hendit, illetve a 43,5 over opciót célozta be a rendszer. Na mi most tegnap ahogy láthattuk is, vannak botladozások, szoros mérkőzések és így tovább. Behúzhatnánk épp mindkét opciót, viszont élnénk a bet365 adta lehetőségekkel és a következő opcióra kötnénk magasabb téttel fogadást.

Seattle Seahawks – Minnesota Vikings (02:15)
Tipp:Seattle Seahawks +1,5 pont (Pont Hendikep) odds: 1,53 “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: