b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : San Jose Sharks – Vegas Golden Knights

A folytatásban egy NHL mérkőzést néztünk ki, amelyet már most azért osztunk meg mert az általunk favorizált opció szorzója csökkenni kezdett.


I San Jose Sharks – Vegas Golden Knights I

A találkozón egy over opcióval készültem és ez nem is meglepetés, hiszen a két csapat 4 forduló alatt 3 alkalommal overezett egymással a most favorizált 5,5-s határon, illetve legutóbb egy 5 gólos mérkőzést hoztak össze. Ma a San Jose a házigazda, akik az első és második mérkőzésen 5, illetve 3 gólt szereztek, míg a Vegas az utóbbi 3 mérkőzésen rendre 5 vagy több gólt szerzett.

A hiányzókat tekintve nincs változás a keretekben és lényegében most is hasonló eredmény születhet, mint az előző mérkőzéseken. Egyértelműen ma a San Josenak dominálni kellene és ehhez gólokra van szüksége a csapatnak.

Mivel 3-1-re vezetnek a vendégek összesítettben ezért én úgy vélem, hogy mindent egy lapra fog feltenni a San Jose, akik azért otthon bőven lövöldözték eddig is a gólokat. Ha már gólok a San Jose az 5,5 over határt 86 mérkőzésből 56 alkalommal hozta, míg a  Vegas Golden Knights 45 alkalommal tette ezt meg. A San Jose hazai pályán egyébként 6,8-s gólátlaggal rendelkezik, míg idegenben a Vegas 6,3-s mutatót hozott össze a gól/mérkőzéseket tekintve. Úgyhogy előző mérkőzésekből kiindulva, a tétből, illetve az összesített statisztikai mutatókból mindenképpen value bet az over opció és erre ajánlok fogadást alacsony téttel!

San Jose Sharks – Vegas Golden Knights (04:00) 
Tipp:Több, mint 5,5 gól (Gólszám összesített HOSSZABBÍTÁSSAL) odds:1,60 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: