b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: San Antonio Spurs – Toronto Raptors esélylatolgatás

Beindult tegnap az NBA gépezet és ennek megfelelően, innentől megpróbálunk minél több mérkőzésre érkezni ajánlásokkal. A hajnali kínálatból két találkozóval lehet érdemes foglalkozni, viszont mi ebből csak egyetlen egy elemzést emeltünk ki, de jöjjenek először a proj. score-k.

NBA proj. score:
SA – TOR – 114-108
SAC – DEN 112-115
GSW – HOU 114-109

Ami rakható opció lehet a Golden State Warriors – Houston Rockets meccsen a 228,5 under/alatti opció, viszont a Harden, Curry, Durant, Thompson négyestől tartunk, hogy most kiszórják magukból a pontokat.


I San Antonio Spurs – Toronto Raptors I

A szimulációs rendszerünk 114-108-ra várja a mérkőzést és kiemelték “B” kategóriába, hogy a Spurs sikere szinte borítékolható. Ami fontos, hogy a Spursnek még menni kell és ennek megfelelően az utóbbi 10  mérkőzésen szinte rendre nyer az együttes és inkább idegenben nem megy nekik. A Raptors pedig már-már hátradőlve játszhat és ennek megfelelően az utóbbi időben már nem koncentrálnak annyira a győzelmekre. Mindezek mellett kiemelendő adat, hogy a Spurs hazai pályán 20 találkozót követően 15 győztes és 5 vesztes mérkőzéssel áll és rendre nyerni tudtak. A másik szintén érdekes adat, hogy a Toronto a Spurs vendégeként legutóbb 2007 decemberében “ízlelte” meg a győzelem ízét. Ez már számunkra nem annyira kecsegtető adat, hiszen ha most pech szériába lennénk biztosan kihagynám ezt a találkozót. Mindent egybevéve viszont azt mondtam, hogy bízom a rendszerben és annak adataiban. Illetve bízhatunk a statisztikákban is és abban a tényezőben, hogy a Spursnek bizony még minden pontra szüksége van. Ezért fogadást kötünk a Spurs hazai sikerére “C” kategóriába ajánlva!

 San Antonio Spurs – Toronto Raptors (02:00)

Tipp:San Antonio Spurs (A mérkőzés győztese) odds: 1,71 “C” kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: