b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : San Antonio Spurs – Denver Nuggets

A holnapi munkánkat már ma megkezdjük és elsőként a SPURS – Nuggets összecsapásra készítettünk egy kiváló elemzést, ahol véleményünk szerint nincs kérdés a kimenetellel kapcsolatban.


I San Antonio Spurs – Denver Nuggets I

A mérkőzésen lényegében sokat nem kell magyarázni. A szorzók folyamatosan esnek a Spurs sikerére és várhatóan a mérkőzés kezdetéig már 1,50, vagy kisebb szorzón lehet megfogadni a hazaiak győzelmét. A Nuggets jól szerepelt hazai pályán, bár az első találkozót a Spurs behúzta, ám a második mérkőzésen már nyerni tudott a Denver és jelenleg 1-1-el állnak a felek. Most viszont fordított a helyzet és tudhatjuk, hogy a Spurs hazai pályán nem sok legyőzőre talált eddig a szezon során.

A Spurs hazai pályán 41 mérkőzésből 32 alkalommal nyerni tudott, míg a Nuggets a rájátszás mezőnyéből a második leggyengébb idegenbeli mutatójával rendelkezik, hiszen 41 mérkőzésből mindössze 20 alkalommal nyert a csapat.

A Spurs a szezonban kétszer fogadta hazai pályán a Nuggets csapatát és mindkét alkalommal nyerni tudtak. Ugyan most is szoros mérkőzésre van kilátás, egyszerűen nem fér bele a képbe, hogy ma a Nuggets nyerjen. A szimuláció alapján 109-103-s eredmény várható, amellyel mi egyetértünk. Gondolkoztam egy kisebb hendi opción, hiszen 3-4 pont lehet a felek közt ma, de inkább maradtam a kevesebb, néha több elvnél és inkább csak a szimpla hazai sikerre fogadok. Úgyhogy hajrá Spurs és remélhetőleg az első hazai mérkőzést, telt ház előtt behúzzák. Hiányzók tekintetében a Spurs részéről Murray, míg a vendégetől Porter nem játszik.

San Antonio Spurs – Denver Nuggets (03:00) 
Tipp:San Antonio Spurs (A mérkőzés győztese) odds:1,60 “B” kategória Tét : 3 egység

 

0
%d bloggers like this: