b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : San Antonio Spurs – Denver Nuggets

Az NBA rájátszásban a Spurs és a Denver 5 mérkőzést követően 3-2-s denveri előnnyel áll. Érkezik a 6. találkozó és a Spurs ismét hazai pályán szerepelhet.


I San Antonio Spurs – Denver Nuggets I

Amit már leszögeztem a Spurs csapatával kapcsolatban, hogy hazai pályán remekül játszanak. Ennek ellenére legutóbbi hazai mérkőzésüket csúfosan elbukták. Ami biztos, hogy ma az utolsó esélye van a Spursnek, hiszen egy vereség esetén kénytelenek lesznek búcsúzni a rájátszásból.

A mai döntésem  egyértelműen ismét a Spurs favorizálása lesz, ahol véleményem szerint egy végletekig kiélezett párharcon fogja kiharcolni a hazai csapat a győzelmet és egy mindent eldöntő 7. mérkőzést látunk majd.

A szimulációs rendszer 108-105-s végeredményt kalkulált, viszont ezt fenntartással kezelem, hiszen az előző mérkőzésen is 14 pontot tévedett a rendszer. Az biztos, hogy sokak rakhatják a Spurs sikerét, hiszen folyamatosan esik a hazaiak szorzója. A hiányzók a szokásosak a hazai részről Murray, míg a vendégektől Porter az aki nem lép pályára. A tét adott és véleményem szerint egymást követő 2 vereségből érkezve a Spurs, mint utolsó szalmaszálba kapaszkodva behúzza ezt a mérkőzést, amelyre “B” kategóriába ajánlok fogadást.

San Antonio Spurs – Denver Nuggets (02:00) 
Tipp:San Antonio Spurs(A mérkőzés győztese hosszabbítással) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység
0
%d bloggers like this: