b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Salzburg – Fehérvár AV19

A nap zárásaként egy EBEL jégkorongmérkőzésre gondoltunk, ahol a Salzburg és a Fehérvár csapatai mérkőznek meg egymással. Immáron ez a 6. forduló a rájátszásban, vajon letudja zárni a Salzburg a kérdéseket, vagy életben tartja a végső reményeket a Fehérvár AV19?


I Salzburg – Fehérvár AV19 I

Rendre sikerült profitálni a magyar csapattal és ma is az osztrák liga “kirakatcsapata” ellen lehet bizonyítani. Ami láthatóan megy is nekik, hiszen a Salzburgot folyamatosan megszorítják és rendre 1 gólon belül tudnak maradni. Az 5 mérkőzés alatt mindössze 1 alkalommal történt egy 2 gólos vereség, ezen belül viszont a másik négy mérkőzésen döntetlent, vagy maximum 1 gólos vereséget szenvedett a csapat.

A magyarok előtt nagy esély van és ez a Salzburg bőven verhetőnek minősül. Legutóbb mikor a Salzburg otthonában játszottak 4-3-ra vezetett a csapat, majd az utolsó harmadban sikerült a Salzburgnak fordítania. Ma koncentrálni kell a védekezésre, úgy ahogy hazai pályán is tették, ha pedig ez meglesz akkor állhat a kigondolt és többször profitot eredményező opció.

A Fehérvár esetében, mint “underdog” csapat a +1,5 gólos hendikep opciót favorizáljuk. Ezzel már 3 alkalommal profitáltunk a két együttes mérkőzésein. Most bizakodóak vagyunk,hatalmas a tét és lényegében egyik csapat sem ronthat neki a másiknak. Ezért egy kevés gólos mérkőzésre számítunk, ahol akár egy meglepetés magyar siker is születhet.

Salzburg – Fehérvár AV19 (19:15) 
Tipp:Fehérvár AV19 + 1,5 gól (Gólszám hendikep) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység
0
%d bloggers like this: