b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Saints-Rams, Chiefs – Pats

Na és akkor jöjjön az aminek jönnie kell. Ismét NFL ahol eddig fantasztikus mutatóink vannak, hiszen a rájátszásban 6 elemzésből 5 alkalommal profitáltunk. Ma is megpróbáljuk kihozni a maximumot a mérkőzésekből és reménykedünk, hogy minden az elvárásaink és a partner cég “proj. score” alapján fog alakulni.

NFL PROJ. SCORE:
NO-LAR 33-27
KC-NE 28-27


I New Orleans Saints – Los Angeles Rams I

Ezen a találkozón egyértelmű az amit leír rengeteg külföldi portál és köztük a partnercégünk is. Hazai pályán ennek a Saintsnek nem sok ellenfele van és a Rams épp azon ellenfelek közé tartozik, akik ellen nyerni tud a Saints szinte minden adandó alkalommal. A Rams idegenben többször botladozott a szezonban is és ez volt látható az utolsó Saints elleni meccsen is, ahol nyerni tudott a Saints 45-35-re. Gyakorlatilag mindkét oldal offense sora remekül teljesített, de a hazai oldal védelme még most is jobb teljesítményű védőkből áll. A partnerünk 33-27-re várja a mérkőzést, mi pedig ezzel egyetértünk, hiszen a Saints a favoritja ennek a mérkőzésnek. Ugyan nehéz ilyenkor esélyeket latolgatni, de ha ésszerű döntést akarunk hozni, akkor ez a legmegfelelőbb opció a találkozót nézve. Úgyhogy erre is kötünk fogadást és bízunk benne, hogy a Saints azt hozza amit tud és ezzel az általunk egész szezon során favorizált és “kedvenc” csapatunk bejut a Super Bowlba!

New Orleans Saints – Los Angeles Rams (21:05)

Tipp: New Orleans Saints (A mérkőzés győztese) odds:1,62 “C” kategória Tét: 2 egység

I Kansas City Chiefs – New Englad Patriots I

A második találkozón nehéz lenne kimenetelekben böngészni, hiszen forma-forma csapatok találkoznak egymással, ha a Pats otthon játszana sima győzelmet várnék tőlük, viszont most más terepen kerestük mi is és a partnerünk is az esélyeket. Proj. score alapján 28-27-re várja a rendszer a mérkőzést és ebben két tényező került óriási hangsúllyal kiemelésre. Az első az időjárás, hiszen Kansasben most -12 és -20 fok közötti időjárás van, ami a mérkőzésre kb -16 fok körül lesz, tehát roppantul hideg lesz és ez feküdhet a rövid passzos játékoknak. A másik tényező, hogy 2000.01.01. óta 61 darab ilyen NFL mérkőzés volt ahol -16, illetve alacsonyabb hőfok volt a meccsen és mindezekből az 59,5 pont feletti értéken 3 darab mérkőzés volt. Az összes többi alatta zárt. Ami azért érdekes adat, mert ebből 8 alkalommal a Pats is ilyen időkörülmények között játszott és ebből egyetlen egyszer sem tudott overt kialakítani ezeken a meccseken. Ami a Pats sikerét hozhatja az Brady tapasztalata és a rövid passzos játéka, míg Mahomes esetében nem beszélhetünk ilyesfajta rutinról. A másik érdekes tényező a Kansas védelme lesz, hiszen az egyik legjobb teljesítményre képes a csapat és ezt láthattuk az előző mérkőzésükön is. Egy szó, mint száz roppantul hideg lesz, ami a támadóknak nem fog kedvezni, sem az elkapásokban, sem a sprintekben. A másik, hogy ilyen körülmények között nagyon nehéz ezt a fajta overt hozni, amit most meghúztak a fogadóirodák. Így is lehet rizikós lesz ez a tipp, viszont mindent egybevetve, remek védelmek, hideg, magas line, ami statisztikailag kb 95%-ban undert hoz kötelező fogadni és reméljük, hogy mindkét csapat mattolni fogja egymást a támadásokban és sok puntot, illetve FG-t láthatunk a csapatoktól. Úgyhogy ebben kerestük most az értéket és ezért a 59,5 pont alatti opcióra kötünk fogadást.

Kansas City Chiefs – New Englad Patriots (00:40)

Tipp:Kevesebb, mint 59,5 pont (Pontszám összesített) odds:1,59 “C” kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: