b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: S. Stephens – D. Cibulkova esélylatolgatás

INDIAN WELLS, CA - MARCH 10: Sloane Stephens follows through on a forehand to Ana Ivanovic of Serbia during the BNP Paribas Open at Indian Wells Tennis Garden on March 10, 2014 in Indian Wells, California. (Photo by Jeff Gross/Getty Images)

Ma folytatnánk a tenisz részlegünk tippadását és egy női teniszmérkőzéssel érkeztünk. Továbbra is a Peking – Tokió tornák kereszttüzében és most egy olyan mérkőzésre teszünk fogadást, ahol az igencsak vehemens S. Stephens lesz a pályán, akit Cibukolva “kiakaszthat” a maga higgadtságával.


A találkozón tehát S. Stephens – D. Cibulkova találkozik egymással. Előbbi a WTA ranglista 9. helyezettje, míg utóbbi a 30. helyen áll. A két fél nem ismeretlen egymásnak és már többször találkoztak. Többnyire az amerikai sikerével zárultak a mérkőzések, viszont elmondható, hogy Cibulkova egyre jobb teljesítményre képes kemény borításon. S. Stephensről nemrég került fel a világhálóra egy kis csemege, amin látható, hogy Pavlyuchenkova ellen hogy kiakadt. Ez merőben rányomta a bélyegét a játékra és nem véletlen 2-1-s sikerrel ugyan zárni tudott, de merőben befolyásolta a találkozót ez a mentális megingás. Ez pedig Cibulkova számára kapóra jöhet, hiszen kiváló adogatásai miatt már alapra ideges és feszült lehet az amerikai teniszező és akár ma egy meglepetés eredmény is kialakulhat, ami a szlovák teniszezőnőnek nem ismeretlen, hiszen nem is olyan rég például S. Halep ellen is diadalmaskodni tudott. A US Openen is letette a maga névjegyét és a 4. fordulóban Keys ellen kényszerült búcsúzni a szlovák és hasonló cipőben járt Stephens is, aki ugyan az 5. fordulóban de Sevastova ellen nagy meglepetésre alul maradt. Mi úgy érezzük, hogy ez a találkozó a végletekig kiélezett lehet, sorsdöntő lehet S. Stephens hozzáállása, ha az amerikai jó formát hoz akkor sima 2-0, viszont szerintünk Cibulkova képes lehet szettet lopni, illetve akár Tie Breakbe is folyhat a meccs. Ezért egy over opcióval érkeztünk, amelyre igencsak kecsegtető oddsért tudunk fogadni. Merész tipp, viszont van bőven ráció és esély a tippünkben, ezért a mai napon ezt a lehetőséget kötelező megfogadni, ugyan kis téttel, de nem szabad kihagyni!

S. Stephens – D. Cibulkova (15:00) Tippmix kód: 45837 V
Tipp:Több, mint 21,5 (Játékszám 21,5)  odds:1,95 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: