Prémium szolgáltatás : Röplabdaelemzés

A “Most te is megmutathatod” játékunk során figyelmesek lettünk, hogy mekkora esélyek lakoznak a “röplabda” sportágnál és ma élnénk a kínálkozó lehetőséggel és egy lengyel mérkőzésre ajánlanánk “C” kategóriás fogadást. Az elemzés részt most lerövidítenénk, hiszen még új terep ez számunkra.


I Gdansk – Belchatow I

A lengyel bajnokin a 180,5 pont feletti opciót választottuk ki. Az egyik játékosunk emelte ki már harmadik alkalommal a Gdansk csapatát, aztán jegyzeteljük ezeket a mérkőzéseket és már kereken egy hete nyomon is követjük a bajnokságokat. Ilyenkor szokás azt mondani, hogy szűz kéz mindig nyer, reméljük, hogy most is így lesz. Amit mi láttunk, ha adott csapatok nyernek 1-1 szettet akkor nagy átlagban a 175-184 pont közötti overek jönnek. Ez természetesen függ minden szett menetétől, de ma a lengyeleknél ahogy látjuk a statisztikákat ki-ki párharcra lehet számítani.

A Gdansk hazai pályán 5-5-s mérleggel áll és 19-21 a szettek száma, míg a vendég Belchatow 4-6-s mérleggel áll idegenben és 18:22 a szetteknek a száma.

Ezeket a mérlegeket látva nagy meglepetés lenne, ha 3-0-s eredményt látnánk, illetve a két csapat előző öt mérkőzését figyelembe véve négy alkalommal 4 vagy 5 szettel zárták a mérkőzéseket. Egy szó, mint száz ma remélhetőleg nem zárnak a felek 3-0-val és akkor zöldülhet a tippünk. A 180,5 over opció egy átlagos overnek tekinthető így az egy heti opciókat nézve, úgyhogy érdemes az overrel próbálkozni és természetesen most így az elején csak alacsony téttel tesszük ezt meg.

Gdansk – Belchatow (20:30

Tipp:Több, mint 180,5 pont (Pontszám összesített) odds:1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység