b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Röplabdaelemzés

Tegnap gyönyörű eredményekkel zártunk és a röplabdaelemzésünk is 2,50-s szorzóért bejött. Ma két Bajnokok Ligája mérkőzéssel folytatnánk és ismét hozzányúltunk egy nagyobb szorzóhoz.


I Zenit St. Petersburg – Belchatow I

A röplabda Bajnokok Ligája rájátszásban az első mérkőzésen a lengyelek nyertek 3-1-re. Ma Oroszországban nem lesz könnyű dolguk, viszont a továbbjutásuk számunkra nem kérdéses. Ha 3-1-s vereséget szenvednek ma, akkor jön az “aranyszett”, viszont ha nyernek 2 szettet onnantól ők a továbbjutók. Egyértelműek tehát az esélyek és a lengyelek igencsak jó formában vannak az utóbbi időben.

A mai fogadásunk alapja tehát a “Továbbjutó” csapat kérdése lenne, ahol a Belchatowra ajánlunk “B” kategóriás fogadást. 

Kiindulva az előző mérkőzésekből, illetve látva az adatokat, ahol két alkalommal is 25-18-ra hozta a szettet a Belchatow, illetve egyszer 25-22-re számunkra nincs kérdés. Ma két szett kell tőlük, de adott esetben, ha csak egyet is nyernek jön az “aranyszett” és nem tudjuk elképzelni, hogy ne hozza le ilyen előnyről a Belchatow a továbbjutást.

Zenit st. Petersburg – Belchatow (17:30)

Tipp:Belchatow (Továbbjut) odds: 1,53 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Perugia – Chaumont I

A röplabda Bajnokok Ligája rájátszásban az első találkozón és kisebb meglepetésre 5 szettig húzódott a párharc. Ma ismét óriási mérkőzésre számítunk és hasonlóan a tegnapi opciónkhoz egy +2,5 hendikeppel favorizálnánk az “underdog” Chaumont együttesét.

Az előző mérkőzésen 3-2-re nyertek az olaszok és ma is a Perugia egyértelmű esélyese a párharcnak, viszont mi most sem tudjuk elképzelni, hogy ne szerezzen legalább egy szettet a Chaumont.

Márpedig, ha nyer egy szettet a Chaumont akkor egy 2,20-s szorzó zöldülhet, amelyben hasonlóan a tegnapihoz hatalmas érték van. Ezért érdemes alacsony téttel megpróbálni és vélhetően ma sem hozza le a Perugia szettveszteség nélkül a találkozót.

Perugia – Chaumont (20:30)

Tipp:Chaumont +2,5 szett (Szett hendikep) odds: 2,20 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

 

0
%d bloggers like this: