b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Roda – Cambuur

A hazaiak ma megszakíthatják a nyeretlenségi szériájukat, hiszen a Jong AZ érkezik hozzájuk, akik idegenben verhetőek. (Fotó : Getty Images)

Reggel az ausztrál liga mérkőzésével sikerült profitálni, most pedig a következő állomás a labdarúgás terén a Holland másodosztály.


I Roda – Cambuur I

A mérkőzésen lényegében ismét a gólokban bíznánk és aki ismeri a holland mérkőzéseket tudhatja, hogy gólokban gazdag, inkább a támadásokra koncentrálódó mérkőzések kerülnek megrendezésre. A Rodát várhatnánk ma győztes félként, viszont utóbbi két mérkőzésén nem lehet a csapatra ismerni. Kikaptak hazai pályán az Almere ellen, míg előző találkozóján az Ajax tartalék otthonában szaladtak bele egy hatalmas pofonba, ahol 5-1-el végeztek a felek. Most a 12. helyen lévő Cambuur lesz az ellenfél, akik elől céltudatos szélső játékra épülő futballt játszanak és “életveszélyes” minden egyes szélről beérkező beadás, illetve a pontrúgások is. A Roda viszonylag sok gólt lőtt (43), viszont a védelem 36 találatot hozott össze 24 fordulót követően. A Cambuur védekezés szempontjából az élmezőnybe tartózkodik és ugyanez mondható el a gólszerzést tekintve is.

A Roda hazai pályán 27:16-s gólkülönbséggel rendelkezik, míg a mai ellenfelük idegenben 12 találkozón 9 alkalommal szerzett gólt. A Roda 2019-ben minden egyes mérkőzésén gólt szerzett, de gólt is kapott. A Cambuur pedig egy mérkőzést kivéve mindig pontot szerzett és minden mérkőzésén gólt is szerzett az együttes.

Ezért kiindulva ezekből az adatokból és látva, hogy a Roda most kisebb hullámvölgybe van ezt kihasználhatja a vendég együttes. A Roda hazai pályán jól teljesít, a Cambuur is remek teljesítményt nyújt a 2019-s szezonban. Ezért számítanánk a csapatoktól a gólokra és remélhetőleg a reggeli mérkőzéshez hasonlóan zörögni fognak a hálók.

Roda – Cambuur (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: