Prémium szolgáltatás : RB Leipzig – Hoffenheim

A Bundesliga 23. fordulójának zárómérkőzésén sokak favorizálják a gólváltást, a tömérdek gólt és így tovább a találkozón. Ez valóban jó opció lehet, de a hétvégi meglepetés eredmények után, lentebb engedtünk az elvárásokból és a tétekből is. Ma ezért egy várható opcióra ajánlunk fogadást és remélhetőleg nem lepnek meg minket a csapatok..


I RB Leipzig – Hoffenheim I

A mérkőzésen gyakorlatilag számunkra nincs kérdés, hiszen mindkét együttes remek támadókkal rendelkezik, míg a Hoffenheim védelme “botrányos”. Köztudott, hogy a Lipcsei részről óriási csalódás volt, hogy kiesett a csapat az EL-ből, de így maradt energia a hazai kupasorozatokra. Ezt “kihasználva” szinte rendre győzelmeket arat a Lipcse és ezt több góllal szokták konstatálni.

Az RB Leipzig hazai pályán 11 fordulót követően 7-3-1-s mérleggel és 24:7-s gólkülönbséggel áll. Ami pedig szintén látható, hogy a mérkőzései döntő részén 2, vagy több gólt szerzett a csapat.

A Hoffenheim részéről verhető védelemről beszélünk, akik rendre gólokat kapnak. A vendégek legutóbbi mérkőzéseken győzelmet tudtak kialakítani, viszont döntő részben látható, hogy gólváltásokkal tarkított mérkőzéseket alakítanak ki. A Dortmund/Bayern kettős ellen is gólt szerzett a csapat. Ami viszont látható, hogy a Lipcse ellen nem mindig megy a csapatnak és erre legutóbb a kupában volt a remek példa, ahol nem született meg a gólváltás. Összességében mi a találkozón várjuk a gólváltást, de a hazai gólokban “biztonságosabb” értékre leltünk. A Lipcse esetében látható, hogy több alkalommal szerez a csapat 2 vagy több gólt, ráadásul a Hoffenheim elleni legutóbbi öt mérkőzés alapján 2-0, 1-2, 2-5, 4-0, 2-1, végig szerzett két gólt a csapat. Ezért erre ajánlanánk fogadást a legalacsonyabb kategóriában és remélhetőleg zöldülni fog a megérzésünk..

RB Leipzig – Hoffenheim (20:30)

Tipp: Több, mint 1,5 gól (RB Leipzig gólszám) odds: 1,56 “C”  kategória Tét: 2 egység