b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : R. van Barneved – D. Gurney

A napunk zárásaként egy dartselemzésre gondoltunk, ahol a PL-ből egy játékostól búcsút intünk a mai 8. forduló után. Jelenleg RVB áll kiesésre, de a mai ellenfele, illetve M. Smith is bajba kerülhet még.


I R. van Barneveld – D. Gurney I

A mai nap egyik legnagyobb meglepetésére számítok itt és bőven esélyes, hogy nagyobb arányú kiütést mér ma Barney az ellenfelére. A mai mottó ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy “jó az öreg a háznál”, hiszen Barneveld ma hazai pályán Rotterdamban lép pályára, ahol már nyújtott nem egy alkalommal fantasztikus teljesítményt.

R. van Barneveld magánéleti problémái miatt elég nagy bajba került,hiszen 7 mérkőzést követően kieső helyen áll. Ami biztos, hogy Rotterdamban láttunk már több csodát a holland dartsostól, aki tavaly négy PL vereség után érkezett Rotterdamba és 7-3-ra nyert Whitlock, majd 7-5-el zárt van Gerwen ellen.

Most sokkal jobb formába került Barney, hiszen a ProTour tornán a döntőig menetelt, illetve legutóbb a PL-ben Hopp ellen magabiztos győzelmet aratott, hiszen 7-3-ra kiütötte német riválisát. Egy szó, mint száz ma meglepetésre számítok és nem tudok elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy Gurney ugyan nyert legutóbb van Gerwen ellen, de azt megelőzően ő is rossz szériában volt. Úgyhogy hazai publikum, az ott nyújtott fantasztikus teljesítmény, az előző mérkőzések és a győzelmi kényszer miatt én ma van Barneveld sikerére voksolok. Ami fontos, hogy a végső győztesre kötök fogadást, ahol döntetlen esetén a tét visszajár.

R. van Barneveld – D Gurney (22:50) 
Tipp:R. van Barneveld (A mérkőzés győztese) odds:2,37 “C” kategória Tét : 2 egység
0
%d bloggers like this: