b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : R. Cross – R. van Barneveld

Tegnap ismét zöldültek a tippjeink és profitáltunk , illetve a hajnali NBA elemzések is hozták a várt profitot. Mai napunkat a már tegnap a telegram csatornán megosztott PL darts mérkőzés lenne.


I R. Cross – R. van Barneveld I

Barneveld borzasztó formában van és ennek több oka is van amelyre hamarosan kitérek. 5 mérkőzés után egyértelmű utolsó helyezettje a mezőnynek és eddig 0-2-3 a mérlege. A mai ellenfele az a Cross lesz, aki igencsak remek szezont fut és ismét hajaz a játéka a régi énjéhez és nem véletlen a 2. a világranglistán az angol játékos.

Ami a holland ellenfelét illeti sajnos úgy néz ki, hogy ez az utolsó szezonja az 51 éves jelenlegi 34. világranglista helyezett Raymond van Barneveldnek. Ráadásul, ahogy már tegnap is jeleztem az angol és holland darts lapok egybehangzóan állították, hogy a jelenleg formán kívüli játékostól váláson megy keresztül.

Kiindulva tehát a jelenlegi formai különbségekből, a válás tényezőjéből és abból adódó feszültségből, dekoncentráltságból számunkra nincs kérdés. Rob Cross szinte minden mérkőzésén 105 pont feletti átlagokat ért el, míg Barneveld 95 pontos átlagokat alig. Ez pedig ma megmutatkozhat a mérkőzésen és ugyan alacsony szorzóra köthetünk fogadást, számunkra nincs kérdés és szerintünk magabiztosan behúzza ma az angol fiatal dartsos Rob Cross a találkozót.

R. Cross – R. van Barneveld (21:30)

Tipp:R. Cross (Játékidő eredménye – 1×2) odds:1,50 “A”  kategória Tét: 5 egység

0
%d bloggers like this: