b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PSG, PSV és még három mérkőzés

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a csapatok?

A mostani hétvégénk igazi “csemege” lesz, hiszen rengeteg mérkőzés és megannyi lehetőséget látunk a mostani kínálatban. A mai (08.04.) tippadásunkban öt mérkőzés kerül megosztásra! Illetve még ma délután 14:00-ig megosztásra kerülnek a vasárnap hajnali MLS tippek!


A mai tippadásunkat két “B” kategóriás tippel kezdenénk. Az első találkozón egy szuperkupa mérkőzés került  elemzésünk céljául, méghozzá egy holland rangadó a PSV – Feyenoord kettős találkozik ma egymással. Szuperkupa lévén ez a hollandbajnokság úgymond nyitó mérkőzése, hiszen elindul itt is a bajnokság. Mindkét fél igencsak remek múlttal rendelkezik és sok mindent elértek már a történetük során. Viszont mi továbbra is az Ajax-PSV kettősben látjuk a holland esélyes csapatokat. A Feyenoord pedig tisztelet a kivételnek, de általában egy harmadik hellyel kell, hogy beérje a szezonjai során. Előző szezonban is a 4. helyen végeztek és ugyan a Holland Kupát megnyerték az AZ Alkmaar ellen, továbbra is nagy falat lehet számukra a PSV “megszorítása”. Az oddsok igencsak kedvezőek, viszont látva a PSV keretét, illetve a szezonkezdeti mérkőzést óriási bátorság lenne sima győzelemre fogadni. Ezért mi a két csapat közti különbséget nézve, illetve azt a tényezőt, hogy a Feyenoord ugyanebben a felállásban a Szuperkupában már szenvedett vereséget a PSV-től, illetve PSV keretében van több olyan játékos is akik akár a Világbajnokságon, akár a felkészülési mérkőzéseken remekül teljesítettek és jelenleg sokkal jobb formában vannak, mint a Feyenoord játékosai. Mi úgy véljük,hogy képesek lehetnek behúzni a győzelmet és a szuperkupát. Ezért egy kétesélyes opcióra fogadunk, ahol bízunk a PSV-ben. Remek rajt lenne mindkét fél számára a kupa elhódítása, de jelen pillanatban, mi a PSV keretében és eredményeiben látunk fantáziát.


PSV – Feyenoord (18:00) Tippmix kód: 23135 H
Tipp:PSV (Ki nyeri a Szuper Kupát?) odds:1,50 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen egy lengyel gólváltásban bízunk. A találkozón eddig két veretlen csapat fog egymással találkozni. Név szerint a Piast Gliwice – Zaglebie Lubin kettős mérkőzéséről beszélünk. A Zaglebie 5-2-s gólkülönbséggel, míg a Piast 4-1-s gólkülönbséggel áll a dobogó 1. és 2. fokán. Mindkét fél eddig hozta a kötelezőt, bár előbbi a Legia elleni sikerével nagy meglepetéssel kezdte a bajnokságot. Számunkra a Zaglebie az akit erősebb félnek tekintünk, hiszen egy remek felkészülést követően a csapat folytatta a “menetelést” a bajnokságban is, míg a Piast számunkra egy kicsit meglepetésként lépett előre a bajnokságban és kíváncsian várjuk, hogy meddig tart a csapat “töretlen” menetelése. Mi úgy véljük, hogy ma már benne lehet a botlás, viszont rossz oddsot kapunk a Zaglebie kétesélyes fogadására. Viszont látva a két csapat eddigi teljesítményét és azt, hogy mindkét mérkőzésen képesek voltak gólt-gólokat szerezni, mi úgy véljük, hogy ma sem egy 0-0-s mérkőzésre fognak “berendezkedni” a felek. Nehéz mérkőzésre számítunk , ahol a vendégek sikere jobban várható, viszont a gólváltás is egy remek opció ezen a mérkőzésen, főleg ilyen feltételek mellett. Így mi behúzzuk ezt az opciót, viszont kisebb téttel ajánljuk, mint az előző esetben!

Piast Gliwice – Zaglebie Lubin (18:00) Tippmix kód: 19542 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)   odds:1,75 “B” Tét: 1 egység

A következő mérkőzéseken már “C” kategóriás tippeket osztunk meg. Elsőként a Paris SG – Monaco szuperkupa mérkőzésen várnánk a gólokat. Francia találkozó lévén ez nem is csoda, főleg nem ha ezt a két csapatot tekintjük. Ugye a PSG toronymagasan hozta a francia kupák, érmek sorozatát a 2017/2018-as idényben. Ugyan az NBK-ban szerepel a PSG ma várhatóan teljes kezdőcsapattal kerül felállításra a keret, míg a Monaco részéről sincs kétség, hiszen végig zajlik számukra is a felkészülési időszak. Ugyan több játékos szabadságán volt, illetve ezeken a felkészülési mérkőzéseken nem vesz részt, de mindannyian már hetek óta róják a köröket az edzéseken. A Monaco csapatában nem volt nagy jövés-menés és ugyanez mondható el a mai ellenfeléről a PSG csapatáról is. Mindkét fél játékosaira számíthatnak a trénerek egyedül Jesé az aki eltiltott a Monacoi csapatból. Mi úgy véljük, hogy ma a két fél múltjának, illetve versengésének köszönhetően egy gólokban gazdag mérkőzést láthatunk, ahol várható lehet a PSG sikere, bár a Monaco nagy kupaspecialista. Ezért mi várjuk a gólokat és szerintünk betalál mindkét fél a kora délutáni szuperkupa döntőjén!

Paris SG – Monaco (14:00) Tippmix kód: 16415 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó két mérkőzésen is a gólokban, illetve egy “rizikósabb” opcióban bízunk. Az első esetben egy norvég találkozót néztünk ki, ahol a Ranheim – Rosenborg csapatai találkoznak egymással. A Ranheim hazai pályán az egyik legjobb a bajnokságban és ezért is esett rájuk a választásunk, ráadásul a bajnokságban a 2,5 over táblázatot vezetik nem is kis mennyiséggel. A hazai csapat 16 mérkőzésen 12 alkalommal 2,5 over opciót alakított ki a mérkőzésein. Ma viszont az a Rosenborg lesz az ellenfél akik csupán 11 gólt kaptak 16 forduló alatt. A Ranheim 28:28-as gólkülönbséggel rendelkezik, igazából ez eredményezte a csapat 2,5 over eredményeit. Mi úgy gondoljuk, hogy a találkozón a Ranheim védekezésbe mehet át, hiszen a Rosenborg egy remek csapat, bár most tegyük hozzá, hogy a Celtic ellen búcsúzni kényszerült az együttes a Bajnokok Ligájától, viszont jövőhéten már az EL-ben mutatkozik be a csapat és küzd a csoportkörbe jutásért. Ez a “kétfrontos” küzdelem sokat kivett már a Rosenborg csapatából, míg a Ranheim utóbbi időben nem találta magát, bár tegyük hozzá, hogy legtöbbet idegenben volt kénytelen játszani a csapat. Most viszont ismét hazai pályán találkoznak, bár az is érdekes tényező, hogy a Rosenborg ellen szinte mindig sikerül gólt szereznie a Ranheimnek. Ma egy fáradtabb és dekoncentráltabb Rosenborg érkezik hozzájuk, ráadásul hazai pályán ismét itt az esély, ezért mi reméljük, hogy képes lesz legalább egyszer gólt szerezni a Ranheim a mérkőzésen, míg a Rosenborg  a maga lendületével képes lehet egyszer megzörgetni a hazai hálót. A vendég játékosok fejben valószínűleg már a hétközi EL mérkőzésre koncentrálni, így a dekoncentráltság akár egy pontvesztést is okozhat a vendégeknek, viszont óriási hiba lenne a Rosenborg ellen fogadni, hiszen nem egy súlycsoportú a két csapat. Ezért várjuk a gólváltást és reméljük, hogy be is jön a megérzésünk!


Ranheim – Rosenborg (18:00) Tippmix kód: 23275 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “C” Tét: 1 egység

A legutolsó mérkőzésen pedig egy késő esti (22:00) mérkőzésre fogadunk. Ahol már a vasárnapi kör nyitómérkőzésére fogadhatunk. A találkozón az Atlanta Utd. – Toronto Fc fog a gyepre lépni. Mindkét fél remek formában van, hiszen a Toronto legutóbbi 4 mérkőzését sorra hozta, míg az Atalanta már 4 ponttal vezeti a tabellát. A hazai csapat 14-5-4-es mérleggel áll jelenleg, míg a vendégek 6-4-11-es mérleget tudhatnak csak magukénak. Ezért nem véletlen a 10. helyezésük. A két fél közt formailag nagy különbség van, viszont a Toronto az a kellemetlen ellenfél akik már 35 rúgott gólt tudhatnak magukénak és ezzel sorozatosan képesek szinte minden ellenfelüknek gólt szerezni. Ma szemezgettünk ezzel az opcióval, viszont 1,40-s oddsért már-már hiba lenne rakni, hiszen benne van a mérkőzésben, de tudhatjuk, de 1,40-ért hiba fogadni. Ezért mi egy kicsit változtattunk ezen az opción és mi úgy véljük, hogy az Atlanta hazai pályán képes lehet megnyerni a mérkőzést, főleg egy ilyen kaliberű Toronto ellen. Akik tegyük hozzá elől nagyon jók, de a védelmük sorozatban összehozza a gólokat. Egyébként a vendég együttes 2-2-7-es mérleget tudhat magáénak idegenben, ami nem az igazi, de 17:25-s gólkülönbségük ismét beszédes, 11 idegenbeli mérkőzésen. Ezért mi várjuk a gólváltást a mérkőzésen, hiszen a vendégekben bőven van potenciál ilyen téren, míg a hazai csapat, a hazai közönsége előtt nem sokszor szenved vereséget. Ma úgymond ha kijön a lépés, akkor simán behúzzák a három pontot, viszont a gólváltás szinte garantált. Ezért maradtunk a következő opciónál, amivel zárnánk a napot!

Atlanta Utd. – Toronto FC (22:00) Tippmix kód: 11591 01
Tipp:Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,65 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: