b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: PSG – Liverpool esélylatolgatás

Kylian Mbappé annyi pénzt kaphat csupán az aláírásáért, mint amennyiből néhány éve még két topjátékost meg lehetett venni bármelyik klubtól (Fotó: AFP)

Ismét hibátlanul zártunk és szeretnénk folytatni ezt a szériát. Immáron 6. napja zárunk gyönyörű nyereségekkel, a garanciánk ismét áll és sikerült remek közösséget kialakítani az utóbbi időszakban. Minden klappol és reméljük, hogy tovább tudjuk kamatoztatni az eredményességünket, hála a szimulációs rendszernek és a megérzéseinknek. Elsőként most is egy BL találkozóval kezdünk, majd a megszokott menetrend szerint 15:00 és 17:00 közt publikáljuk a hajnali amerikai mérkőzéseket!


A PSG – Liverpool találkozót emeltük ki az esti Bajnokok Ligája mérkőzések közül és ismét egy opciót favorizálnánk, méghozzá a “Mindkét csapat szerez gólt”. Összességében mindkét csapatnak létfontosságú a pontszerzés, ha a PSG ma kikap szinte garantált, hogy búcsút inthet a BL sorozatnak, ha pedig a Liverpool szenved vereséget az utolsó fordulóban meg kell küzdenie a Napolival. Úgyhogy kiváló mérkőzésre van kilátás, mindkét oldalon fantasztikus tehetséggel megáldott játékosok. Előző találkozón 3-2-vel zártak, most mi úgy érezzük, hogy ugyan kevesebb gól születhet, de a gólváltás és egy plusz gól még benne lehet a pakliban. Ezért a “Mindkét csapat szerez gólt + 2,5 gól felett” opciót favorizálnánk a találkozón és szerintünk ma 2-1-el zárhatnak a csapatok.

PSG – Liverpool  (21:00) Tippmix kód: 08857 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 Gól (Mindkét csapat szerez gólt + 2,5 Gól) odds:1,68 “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: