b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: PSG, LA Galaxy a porondon

PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League Group B soccer match between Paris St. Germain and Celtic at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Nov. 22, 2017. Banner in the middle reads : Never alone. (AP Photo/Christophe Ena)

Utóbbi időben remekül zár a prémium szolgáltatásunk, az élő tippjeink szinte hibátlanul zárnak, míg az elemzéseink egyre szebben jönnek. Ma is szeretnénk folytatni ezt a sorozatot és három mérkőzéssel érkeztünk!


Az első mérkőzésen a PSG meccsére fogadnánk és igazából nem is nagyon érdemes sokáig taglalni az esélyeket. A PSG a szezon egyértelmű favoritja ismét és vélhetően most is behúzzák a bajnokságot, a bajnoki rajt remekül sikerült számukra és véleményünk szerint még erősebbek lettek, mint az előző szezonban. Elől még van némi felforgás, hiszen sokak még nemrég kerültek elfogadható formába. Előző mérkőzésen is viszonylagosan jó keretet láthattunk, de azért a Di Maria, Neymar, Nkunku trió nem a Cavani, Mbappé, Neymar hármas. Kíváncsian várjuk a mai mérkőzést, illetve arra is nagy érdeklődéssel várunk, hogy ma mire lesz képes a Guingamp ellen a PSG. Véleményünk szerint szinte borítékolható a vendégek sikere, egy a kérdés, hogy hány gól fog születni a találkozón. Mi láttuk az első találkozót és egy ilyen “csere” csapattal, nagyon magabiztosan húzták be a győzelmet, így mi most úgy véljük, hogy várhatóan most is megoldják és megnyerik a találkozót, amelyen reményeink szerint legalább 3 gól fog születni.


Guingamp – Paris SG (17:00) Tippmix kód: 18881 06
Tipp:Vendég és több (1X2 + Gólszám 2,5) odds:1,60 “B” Tét: 2 egység

A második meccsen az általunk igencsak sokat favorizált és remek találati aránnyal rendelkező MLS szombat esti mérkőzésére hoztunk két tippet. A találkozón a Seattle – Los Angeles Galaxy kettős fog találkozni egymással és lényegében itt sincs mit sokáig taglalni. Mindkét fél gólokban gazdag mérkőzéseket alakít ki és az LA Galaxy Ibrahimovic érkezése óta nagyon ritkán szenved el vereséget, elől nagyon jó a csapat, míg a Seattle utóbbi mérkőzésein talán a szezon legjobb formáját nyújtja, hiszen a legutóbbi 10 mérkőzésén 6-3-1 a csapat mérlege, míg a mai ellenfele a második legjobban teljesít 4-5-1-s mérlegével. Mi úgy véljük, hogy ma a találkozó önmagában hordozhatja a gólokat. Ezért behúztunk kétféle opciót is a mérkőzésen.

Seattle – Los Angeles Galaxy (22:00) Tippmix kód: 29867 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,60 “B” Tét: 2 egység

Seattle – Los Angeles Galaxy (22:00) Tippmix kód: 29875 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig egy cseh találkozót emeltünk ki a kínálatból, ahol két olyan fél fog találkozni egymással, akik nem “fukarkodnak” a gólszerzést nézve. A Zlín – Teplice kettős összecsapásán egyértelműen várhatóak a gólok. A hazai csapat 2-1-1-s mérleget tud felmutatni 4 fordulót követően és 6:5 a gólkülönbsége, míg a Teplice a bajnokság egyik legjobb mérkőzéseit hozta idáig össze, mérlegük 1-2-1, gólkülönbségük pedig 8:9-s értéket mutat jelenleg. A Teplice mérkőzései igencsak fordulatosak és gólokban gazdagok, legutóbb ugyan gól nélkül zártak, de az azt megelőző fordulókban 2:2, 5:2 és 1:1-s eredményeket produkáltak.A Zlin sem a gólmentességről híres, a négy forduló alatt három alkalommal gólváltásokat hozott a találkozójuk. Mindkét csapat a 4. fordulóban egy nála jóval erősebb féllel mérkőzött meg és gól nélkül szenvedtek ennek megfelelően vereséget. Mi úgy véljük, hogy már csak ennek köszönhetően is, ma két motiváltabb csapatot láthatunk a pályán, ahol vélhetően az előző találkozókat látva kialakulhat a gólváltás, amelyre 1,90-s oddsért mi úgy véljük, hogy hiba lenne kihagyni.

Zlín – Teplice (17:00) Tippmix kód: 22124 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,90 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: