b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: PSG és a Brugge meccsére fogadunk!

Várhatóan ma nyerni fog a PSG és a Neymar/Mbappé duó bajnoki címét ünnepelhet! (Fotó : Getty Images)

Végre visszatérhetünk a futball vérkeringésébe. Újraindultak a bajnokságok és ismét visszatérünk a régi kerékvágásba a fogadásunkat tekintve. Ma két találkozóval készültünk, ahol az egyértelmű esélyeseket favorizálnánk egy-egy plusz opcióval! Ami fontos, hogy ma eltérünk a stratégiánktól és kisebb téteket alkalmazunk.


Az első találkozón számunkra egyértelmű a PSG sikere viszont óriási kérdés, hogy egy kiváló védekezéssel rendelkező St. Etienne ellen mire megy a csapat. Ma várhatóan nem felemelt kézzel érkeznek a zöld/fehérek, de egyértelműen az Mbappét soraiban tudó francia együttes az esélyesebb. Óriási kérdés az is, hogy a Bajnokok Ligája mérkőzésre koncentrál-e már a csapat, vagy nem tartogat, hiszen addig lesz idő regenerálódni. Ugye utazniuk kell és a Liverpool ellen lépnek majd a gyepre a hétközi BL-ben. Nehéz mérkőzés lesz az is, viszont a PSG nem a verhetőségéről híres a francia bajnokságban. Megszorítani lehet őket, viszont mi úgy véljük, hogy ma egy jobb védekezéssel bíró St. Etienne csapatán is képesek lehetnek átrohanni. Egyértelműen lehet bízni a hazaiak sikerében, viszont mi úgy érezzük, hogy a jövőheti Liverpooli meccs, illetve a jó védekezés kettőse kevés gólt hordozhat önmagában, ezért  a hazai győzelem mellett egy under opciót ajánlunk és bízunk benne, hogy ma bevarrják a gólzsák száját 2-3 gól után.

Paris SG – St-Etienne (20:45) Tippmix kód: 38880 01
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,60 “B” kategória Tét: 6 egység

A második találkozón belga mérkőzéssel folytatnánk, ahol bízunk a hazai csapat győzelmében, de a vendégek támadóiban is érzünk potenciált ezért a hazai győzelem mellett, talán bízhatunk a gólváltásban is, amely remek értéket alakítana ki esetünkben. FC Bruges – Lokeren kettős mérkőzésén várjuk ezt az opciót. Lényegében a hazai csapatot senkinek sem kell bemutatni, míg a Lokeren az a csapat, akik idegenben szinte mindig képesek gólt szerezni.A hazai csapat elől remekül teljesít viszont védekezésbe vannak komoly gondok. Összességében a bajnokságban a hazai mérkőzéseken 3 találkozóból 2 alkalommal kaptak gólt, összesítve pedig 6 találkozón 4 alkalommal kapott gólt az együttes. Mi ezért úgy érezzük, hogy az amúgy lesajnált szerepben feltüntetett Lokeren képes lehet egy gólra. Egyértelműen a hazai csapatban van potenciál és várhatóan gólokat fognak tudni szerezni, viszont hendivel nagy bátorság lenne ajánlani ezt a találkozót, ezért maradtunk a mindkét csapat gól és hazai opciónál, ami remek oddsot hordoz önmagában.

FC Bruges – Lokeren (20:30) Tippmix kód: 44423 01
Tipp:Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,35 “C” kategória Tét: 1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: