b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Premier League elemzések

Essünk akkor neki a 2019-s évnek! Elsőként két darab labdarúgáselemzéssel nyitunk és Premier League mérkőzésekkel készültünk. Ma viszont a megszokottnál alacsonyabb szorzókkal kalkuláltunk, hiszen nem lehet tudni, hogy a játékosok fejben mennyire lesznek ott a pályákon..


I Arsenal – Fulham I

Az ágyúsok mérkőzésén számunkra nincs kérdés, hiszen egy kisebb lejtőre került az együttes és legutóbb a Liverpool otthonában csúnyán megégett a csapat.  Ennek ellenére nem elhanyagolható tényező, hogy az Arsenal hazai pályán 10 találkozón 7-2-1-s mérleggel rendelkezik, míg a mai vendégük még nem volt képes nyerni idegenben, ráadásul borzasztó a védelmük. Egy szó, mint száz ma minden az Arsenalnak áll és itt az ideje, hogy talpra álljon az együttes. Mindkét oldalon lesznek hiányzók és nagyon nem is szeretnénk ebbe belemerülni, hogy kik lesznek a pályán, hiszen mindkét oldalon fáradtabb, dekoncentráltabb játékosok lehetnek a keretekben. Viszont mi azt gondoljuk, hogy a találkozón az ágyúsok mindent megfognak tenni a győzelemért, ami most papíron és statisztikailag is talán 80-90% esélyesnek mondható.   

Arsenal – Fulham (16:00)

Tipp:Arsenal + Több, mint 1,5 gól (1×2 + Gólszám 1,5) odds: 1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

 

I Cardiff – Tottenham I

A találkozón hasonlókat tudnánk elmondani, mint az Arsenal esetében. Papíron a Tottenham sikere borítékolható, de sok minden befolyásolhatja a mérkőzést. A Cardiff nem tartozik az erősebb felek közé, ráadásul rendre “megég” a nagyobb csapatok ellen. Man City 5 gólt, Liverpool 4 és a Manchester Utd.  5 gólt szerzett ellenük. Most pedig egy jóval motiváltabb Tottenham léphet a pályára, hiszen a Wolves ellen 12.29-én vereséget szenvedett az együttes 3-1-s találkozón. Ma hasonló felállásban állhatnak fel a vendégek, mint az előző meccsen, hiszen Kane, Son, Eriksen, Alli mindannyian játékra alkalmas állapotban vannak. Úgyhogy itt az ideje, hogy ismét az egyik “nagy” csapat gálázzon, ráadásul egy 3-1-s vereség után ma “kötelező” menni. Ezért a vendégek góljaira fogadunk, ami az 1,5 over opció lenne 1,53-s értékért.

Cardiff – Tottenham (18:30)

Tipp:Több, mint 1,5 gól (Tottenham gólszám) odds: 1,53 “C” kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: