Prémium szolgáltatás : Portland Trail Blazers – Phoenix Suns

Egy NBA mérkőzéssel nyitnánk a holnapunkat. Mindezek előtt természetesen érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
ATL-BKN 114-118
MIN-WAS 119-110
LAL-BOS 112-115
MIL-CHA 120-108
POR-PHO 122-103

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Portland Trail Blazers – Phoenix Suns I

A találkozón egyértelműnek véljük az esélyeket, hiszen a Suns botrányos teljesítményt nyújt idegenben és ugyan az utóbbi időben nyerni tudtak, de végig hazai publikum előtt léptek pályára. A Portland hosszas utazgatások után az OKC ellen lépett ismét pályára a hazai közönség előtt, ugyan alulmaradtak de ma várhatóan győzni tudnak.

A Suns idegenben 5-28-s mérleggel rendelkezik, míg a Portland az egyik legjobb teljesítményt produkálja a hazai publikum előtt, hiszen 24-9-s mérlegük van.

A szimulációs rendszerünk 122-103-s eredményt vár a találkozótól, mi ennél kisebb arányú különbségre számítanánk, de abban biztosak vagyunk, hogy két számjegyű lesz ez. Itt az ideje, hogy a Portland visszatérjen a helyes útra és kiindulva a két együttes szezonbeli mérkőzéseiből mindig 14 vagy több ponttal tudott diadalmaskodni a Portland. Remélhetőleg most is így lesz!

Portland Trail Blazers – Phoenix Suns (04:00)

Tipp:Portland Trail Blazers -9,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,60 “C”  kategória Tét: 2 egység