b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Portland – Toronto FC esélylatolgatás

A mai Bajnokok Ligája esélylatolgatást követően lezártuk a 2018.08.29.-i tippadásunkat. Ezzel négy mérkőzésünk van még függőben a három futball és az elhalasztott baseball mérkőzés, amely szintén az esti órákban kerül megrendezésre/folytatásra! A mai napon tehát négy elemzés került publikálásra!

A következő elemzések már a 2018.08.30.-i tippadásunk részét fogják alkotni, ahol egyből egy “MLS” mérkőzéssel kezdenénk, ahol remek találati arányunk van és remélhetőleg a hétfő hajnali után, most minden az elképzeléseink szerint alakul és nem hagynak minket cserben a csapatok!


A kiválaszott mérkőzésen Portland – Toronto FC kettőssel foglalkoznánk, ahol egyértelmű , hogy a hazai fél óriási gödörben van, míg a vendégek talán a csúcson járnak, hiszen a legutóbbi mérkőzésein sorra pontokat szereznek és nem mellesleg szinte mindig képesek a gólszerzésre. Legutóbb a Portland Timbers rengeteg helyzet ellenére is gól nélkül maradt a Seattle Sounders ellen. Most már itt az ideje az ébresztőnek és a hazai publikum előtt itt az ideje a bizonyításnak. A hazai csapat lassan kiegészül és a gólszerzők visszatértek a keretbe, míg a vendég oldalon valószínűleg lesz némi hiányzó, de ilyen teljesítmény és ilyen játékosok mellett nem igazán van kérdés számunkra. Lényegében a vendégektől szinte garantáltan várható egy gól és nem mellesleg idegenben is nagyon jó az együttes, míg a hazai oldalon szó szerint küzdeni, hajtani és bizonyítani kell. Amilyen jól teljesített eddig a Portland úgy durrant ki, ezért itt az ideje a bizonyításnak és nem mellesleg hazai pályán mindig is megy a csapatnak, ahol 7-3-2-s a mutatójuk. Ezért mi hazai oldalon egy extra motiváltsággal rendelkező csapatot, míg a vendégek esetében egy magabiztos együttest várunk, amely meghozhatja a mérkőzésen a gólokat, így mi a hétfői veszteség után, adunk egy esélyt a hazaiaknak és bízunk benne, hogy ma kialakítják a felek  a gólváltást a mérkőzésen!


Portland – Toronto FC (04:30)  Tippmix kód: 19197 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “C” kategória 1. szint : 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: