b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Phoenix Suns – New Orleans Pelicans

A holnapi munkánkat egy NBA mérkőzéssel nyitnánk meg, ahol bíznánk a favorizált csapat teljesítményében, természetesen mindezek előtt érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
ATL-CHI 118-121
BKN-CHA 111-110
TOR-POR 115-108
BOS-WAS 119-109
PHO-NO 109-118
SAC-LAC 120-113
LAL-MIL 115-117

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Phoenix Suns – New Orleans Pelicans I

Lényegében minden egyes adat a Pelicans sikerét jósolja. A szimulációs rendszer 109-118-s eredményt vár a találkozón és lényegében ezzel egyet is értünk. A Suns nagyon gyengén teljesít, ráadásul Warren és Booker is hiányzik a hazai csapattól. Ami biztos, hogy a Pelicans a Suns ellen nagy átlagban nyerni tudott az utóbbi időben.

A Pelicans legutóbbi 5 mérkőzést tekintve rendre nyerni tudott a Suns ellen. Legutóbb november 11-én játszottak a felek akkor 119:99-s arányban győzött a New Orleans. 

A Phoenix természetesen nem leírható ellenfél, viszont láttuk több mérkőzésen is a Pelicanst az utóbbi időben és rendre jól teljesített a csapat. Egy szó, mint száz ma egész a keret, mindenki “harcra” kész ezért várhatóan az utóbbi két bosszantó vereség után ma nyerni tud a Pelicans idegenben.

Phoenix Suns – New Orleans Pelicans (03:00)

Tipp:New Orleans Pelicans -2,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: