b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Párizs ATP esélylatolgatás

PARIS, FRANCE - OCTOBER 30: Gilles Simon of France plays a backhand during the men's single against Jeremy Chardy of France on the first round match of the Rolex Paris Masters at Palais Omnisports de Bercy on October 30, 2017 in Paris, France. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

A napot két teniszelemzéssel zárnánk. Mindkét esetben izgalmas ki-ki párharcokra számítunk és szerintünk mindkét esetben akár 3 szettbe is torkollhatnak a párharcok. Két “C” kategóriás ajánlás és a szorzók miatt alacsony tétek, viszont szerintünk igencsak esélyesek ezek az opciók. Fontos kiemelnem, hogy az elemzések utolsó soraiban “plusz” tippeket is láthattok, amelyeket a bet365 fogadói portálon megtalálhattok!


A P-H. Herbert – M. Kukushkin találkozóval kezdenénk. Kukushkin neve sokaknak ismerős lehet, hiszen az utóbbi időbe rendre favorizáltam a teniszezőt. Remek eredményekkel és mutatókkal rendelkezik és az adogatásait szépen behúzza a hasonló képességű teniszezőkkel szemben. Legutóbb Fucsovics Marci ellen nyertünk vele, ahol igencsak megizzadt a kazah teniszező. Ma egy kicsit érdekesnek vélem, hogy “underdog” pozícióban van feltüntetve, hiszen egy jóval “verhetőbb” ellenféllel néz szembe ma Herbert személyében. Természetesen a francia sem egy átlagos teniszező és remek képességekkel rendelkezik, de nálam ma a kazah az, aki mentálisan megverheti a francia ellenfelét. A Bécsi torna igencsak beszédes, hiszen mindkét teniszező elég szépen kezdte a tornát, majd egy-egy nehezebb ellenfél ellen már buktak. Ma ki-ki mérkőzést játszhatnak és szerintem képesek lehetnek kialakítani a meccsen egy over opciót , ami esetünkben a 22,5 feletti értéket jelenti. Nem lepődnék meg azon, ha  a kazah ma nyerne, de Herbert is fantasztikusan adogat. Úgyhogy benne lehet a meccsbe a 3 szett is, a Tie Break is és szerintem a hendikep +1,5 Kukushkin győzelmére is (Ezeket bet365-n) lehet fogadni remek szorzókért! 

P-H. Herbert – M. Kukushkin (12:30) Tippmix kód: 25679 V
Tipp:Több, mint 22,5 (Játékszám 22,5) odds:1,80 “C” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón a G. Simon – L. Pouille mérkőzik meg egymással. Én ezen a találkozón kiemelném, hogy ez egy megérzés alapú tipp.Mindkét teniszező gyengén teljesít az utóbbi időben és nincsenek a legjobb formában, viszont Simon-t láttam az utóbbi időben teniszezni és egyre jobb formát hoz. Gyorsultak az adogatásai, remek a szervái százalékos aránya és szerintem ma ő az esélyese ennek az összecsapásnak. Viszont az a Pouille lesz az ellenfél aki nagy átlagban képes egy szettet behúzni. Viszonylagosan jó fogadó, viszont neki is remek adogatásai vannak. Egyszóval azt mondanám a találkozóra, hogy ez is egy igazi ki-ki párharc. Viszont Simon mellett szól jelen állás szerint a Baseli teljesítménye. Itt Gulbis ellen volt a legmeggyőzőbb, de Federer ellen is képes volt szettet nyerni, illetve az első szettben is Tie Breakbe fulladt a mérkőzés. Én úgy vélem, hogy ma Simon az esélyesebb, viszont benne is ott a hiba. Úgyhogy én egy döntő szettre számítok, ahol szerintem Simon fogja végül kiharcolni a továbbjutást. Ezért aki szeretne lehet fogadni szimplán Simon győzelmére, mehet az over 22,5 opció is, de én a 2-1-s végső sikerre tettem le a voksot, amire 3,65-s szorzóért “kötelező” fogadni!

G. Simon – L. Pouille (21:05) Tippmix kód: 23957 02
Tipp:G. Simon 2:1 (Pontos végeredmény) odds:3,65 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: