Prémium szolgáltatás: Párizs ATP esélylatolgatás

A napot két teniszelemzéssel zárnánk. Mindkét esetben izgalmas ki-ki párharcokra számítunk és szerintünk mindkét esetben akár 3 szettbe is torkollhatnak a párharcok. Két “C” kategóriás ajánlás és a szorzók miatt alacsony tétek, viszont szerintünk igencsak esélyesek ezek az opciók. Fontos kiemelnem, hogy az elemzések utolsó soraiban “plusz” tippeket is láthattok, amelyeket a bet365 fogadói portálon megtalálhattok!


A P-H. Herbert – M. Kukushkin találkozóval kezdenénk. Kukushkin neve sokaknak ismerős lehet, hiszen az utóbbi időbe rendre favorizáltam a teniszezőt. Remek eredményekkel és mutatókkal rendelkezik és az adogatásait szépen behúzza a hasonló képességű teniszezőkkel szemben. Legutóbb Fucsovics Marci ellen nyertünk vele, ahol igencsak megizzadt a kazah teniszező. Ma egy kicsit érdekesnek vélem, hogy “underdog” pozícióban van feltüntetve, hiszen egy jóval “verhetőbb” ellenféllel néz szembe ma Herbert személyében. Természetesen a francia sem egy átlagos teniszező és remek képességekkel rendelkezik, de nálam ma a kazah az, aki mentálisan megverheti a francia ellenfelét. A Bécsi torna igencsak beszédes, hiszen mindkét teniszező elég szépen kezdte a tornát, majd egy-egy nehezebb ellenfél ellen már buktak. Ma ki-ki mérkőzést játszhatnak és szerintem képesek lehetnek kialakítani a meccsen egy over opciót , ami esetünkben a 22,5 feletti értéket jelenti. Nem lepődnék meg azon, ha  a kazah ma nyerne, de Herbert is fantasztikusan adogat. Úgyhogy benne lehet a meccsbe a 3 szett is, a Tie Break is és szerintem a hendikep +1,5 Kukushkin győzelmére is (Ezeket bet365-n) lehet fogadni remek szorzókért! 

P-H. Herbert – M. Kukushkin (12:30) Tippmix kód: 25679 V
Tipp:Több, mint 22,5 (Játékszám 22,5) odds:1,80 “C” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón a G. Simon – L. Pouille mérkőzik meg egymással. Én ezen a találkozón kiemelném, hogy ez egy megérzés alapú tipp.Mindkét teniszező gyengén teljesít az utóbbi időben és nincsenek a legjobb formában, viszont Simon-t láttam az utóbbi időben teniszezni és egyre jobb formát hoz. Gyorsultak az adogatásai, remek a szervái százalékos aránya és szerintem ma ő az esélyese ennek az összecsapásnak. Viszont az a Pouille lesz az ellenfél aki nagy átlagban képes egy szettet behúzni. Viszonylagosan jó fogadó, viszont neki is remek adogatásai vannak. Egyszóval azt mondanám a találkozóra, hogy ez is egy igazi ki-ki párharc. Viszont Simon mellett szól jelen állás szerint a Baseli teljesítménye. Itt Gulbis ellen volt a legmeggyőzőbb, de Federer ellen is képes volt szettet nyerni, illetve az első szettben is Tie Breakbe fulladt a mérkőzés. Én úgy vélem, hogy ma Simon az esélyesebb, viszont benne is ott a hiba. Úgyhogy én egy döntő szettre számítok, ahol szerintem Simon fogja végül kiharcolni a továbbjutást. Ezért aki szeretne lehet fogadni szimplán Simon győzelmére, mehet az over 22,5 opció is, de én a 2-1-s végső sikerre tettem le a voksot, amire 3,65-s szorzóért “kötelező” fogadni!

G. Simon – L. Pouille (21:05) Tippmix kód: 23957 02
Tipp:G. Simon 2:1 (Pontos végeredmény) odds:3,65 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!