b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: PAOK – Chelsea, RB Leipzig – Salzburg esélylatolgatás

Ma csak két elemzéssel készültünk és, hogy őszinték legyünk egyáltalán nem vagyunk biztosak a mai nap eredményességében. Mindenesetre megpróbáltunk két olyan találkozót kiválasztani a kínálatból, amelyekkel nyerhetünk viszont mindkét esetben alacsony téttel számoltunk és ma 1-1 egységgel ajánljuk a tippjeinket.


Az első találkozón számunkra egy várható győzelemmel készülnénk. Gyakorlatilag ha megnézzük az Európa Liga jelenlegi mezőnyét talán nem nagy szó kijelenteni, hogy a Chelsea-nek ezt a sorozatot a legjobb 4 között kellene befejezni. Minden esély adott, viszont jött a rossz hír, hogy E. Hazard ma nem léphet pályára és így már mégsem annyira meggyőző ez a csapat. A mai találozón a PAOK ellen lépnek pályára, ahol tudható, hogy egyik csapatnak sem leányálom a pályára lépés. Mindenesetre mi úgy érezzük, hogy Hazard nélkül is ennek a csapatnak hoznia kell ezt a mérkőzést, nehéz találkozóra számítunk, de egyértelműen az angolok a jelenlegi széria esélyesei és ehhez ma egy győzelemmel kell kezdeniük a görögök otthonában. Nehéz csörte lesz ezért mi kevés gólra számítunk, de bízunk a Chelsea győzelmében.

PAOK – Chelsea (18:55) Tippmix kód: 11793 03
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,80  “C” kategória Tét: 1 egység

A második találkozón egy adok-kapok mérkőzésre számítunk. Két olyan csapat fog pályára lépni, amelyek védelme nem a legjobb, viszont elől gólérzékeny támadókkal vannak megáldva. RB Leipzig – Salzburg találkozón várjuk a gólokat, lényegében a két csapat szinte megegyező mentalitású, képességű játékosokkal rendelkezik és óriási ki-ki mérkőzést játszhatnak. Ugyan a német csapat az esélyesebb, de a Salzburgot mindig is óriási hiba volt leírni, ráadásul kiválóan megy nekik ismét a szezon. A Lipcsei csapatról ez nem igazán mondható el és a Zorya ellen is épphogy továbbjutottak. Szerintünk a védelmük gyengült, ami ma befolyásolhatja a találkozót, mindenesetre mi úgy érezzük, hogy ma kialakíthatnak a felek egy izgalmas mérkőzést, amelyek gólokat hordozhatnak önmagukban.

RB Leipzig – Salzburg (21:00) Tippmix kód: 14697 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:1,85 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: