b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Olasz Szuperkupa és egy francia bajnoki

Az előző mérkőzésen egy gólos mérkőzés szemtanúi lehettünk. Ma ismét találkoznak a csapatok, vajon ismét egy gólos mérkőzést láthatunk, vagy ma bemegy minden? (Fotó : Getty Images)

A hajnali prémium elemzéseink 4 nyertes – 1 vesztes mérleggel zártak. Viszonylag jónak mondható a hónap, viszont nem elégszünk meg ilyen alacsony profitértékkel és szeretnénk még nagyobbat “kaszálni”.


I Juventus – Milan I

Az olasz Szuperkupában igazából számunkra egyértelműek az esélyek, ha minden igaz teljes kezdőkkel állhatnak fel a felek és ez nem jó hír a Milan szurkolóknak, hiszen ismét a csapatban lehet a Bonucci/Chiellini duó, illetve elől is várhatóan Dybala, Ronaldo és Costa fog rohamozni. A vendégek is várhatóan teljes kezdővel érkeznek, mindezek ellenére nem feledkezhetünk meg az örökös Juventus elemzésről, amelyben mindig is azt írtuk, hogy a hátsó összeszokott öreg duó (Bonucci és Chiellini) szinte érzik egymás minden mozdulatát, nagyon egyben van ezáltal a védelem és borzasztó nehéz gólt szerezni nekik. Aki pedig jól védekezik, az megnyeri a meccset, főleg ilyen ékekkel. Röviden tömören, kiindulva a novemberi találkozójukból ahol 2-0-ra nyert a Juve idegenben egyértelmű volt, hogy nem a Milan szintje. Ráadásul nem nagyon megy a gólszerzés a vendégeknek, hiába vannak erősebb támadóik. Ezért mi úgy érezzük, hogy ma is kiharcolhatják a győzelmet a zebrák és Cristiano Ronaldo is bezsebelheti az első Juventus trófeáját..

Juventus – AC Milan (18:30)

Tipp:Juventus (1X2) odds:1,53 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Toulouse – Lyon I

A francia bajnoki meccsen , mi a vendégekben látjuk a fantáziát. Az ok pedig igencsak egyszerű, hiszen a Lyon itt teljesít kiválóan és 31 gólnál tart a csapat 19 mérkőzést követően. A Toulouse ellen szinte mindig nyerni tudtak és a legutóbbi 5 összecsapáson rendre 2 gólnál többet szereztek a Toulouse ellen. A hazai csapat védelme verhető és látható, hogy megpróbálnak inkább a kupára “gyúrni”. A Lyon a Ligakupából búcsúzni kényszerült így igazából lecsökkentek az esélyek a csapat számára is, illetve itt a bajnokságban igencsak előkelő helyen (3.) állnak. Ezért mi úgy érezzük, hogy ma is lehet 2 gól a vendégek támadóinak lábaiban. Ezért arra kötnénk fogadást, hogy legalább kétszer megzörgetik a hazai hálót!

Toulouse – Lyon (19:00)

Tipp:Több, mint 1,5 gól (Lyon gólszám) odds:1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: