b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Olasz mérkőzésekre fogadunk!

Előző két napban a labdarúgáselemzések hibátlanul zártak. Remélhetőleg, ma is sikerül belenyúlni a mérkőzésekbe és két olasz találkozóval folytatnánk a napunkat.


I Atalanta – Lazio I

Az olasz találkozón egy kicsit fáradtabb Lazio látogat az Atlanta otthonába. Összességében a találkozótól a gólváltást várnánk, hiszen az Atalanta remek formába került az utóbbi időszakba, míg a Lazio továbbra is azon csapatok közé tartozik, amely inkább a támadásokra helyezi a legfőbb “hangsúlyt”. Ennek megfelelően az Immobile által fémjelzett támadósor szinte minden egyes mérkőzésen képes a gólszerzésre és idegenben egyedül a Juventus elleni mérkőzésen a bajnokság legelején nem sikerült a gólszerzés, de ezen kívül végig gólt szerzett az együttes. Viszont hozzá kell tennünk, hogy szinte minden egyes mérkőzésen gólt is kap a csapat, hiszen ha megfigyeljük egyedül az Empoli és Parma csapatai ellen nem zörgött a hálójuk. Az Atalanta elkapja itt a téli szünet előtt a “fonalat” és egyre jobban futballoznak, ráadásul elől Zapata ismét ébredezni látszik, de rajta kívül Gomez, Ilicic és Hateboer is kiveszi a részét a hazai gólokban. Egy szó, mint száz, bízunk a hazai félben, akiktől várunk legalább egy gólt, míg a vendégek részéről egyértelműek az esélyek. Rengeteg gólváltásos mérkőzést játszik mindkét oldal és egymás ellen is többször alakított már ki a két fél gólokban gazdag mérkőzést. Erre remek példa lehet az előző 4 összecsapásuk, ahol rendre 1:1, 3:3, 2:1 és 3:4-s eredmények születtek meg, tehát a gólváltás jött. Ma is ebben bízunk és ugyan egy alacsony téttel fogadunk, de bízunk benne, hogy bejönnek a számításaink!

Atalanta – Lazio (20:30)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “B” kategória : 3 egység

 

I Verona – Pescara I

Gyakorlatilag itt abban bíznánk, hogy a statisztikák nem borulnak és mindkét fél hozza, amit eddig nyújtott a bajnokságban. Mindkét oldal kerete sérülésmentes, ráadásul remek támadósorokkal rendelkeznek, ami viszont nem mondható el egyik csapat védelméről sem. Összességében a Verona hazai pályán a bajnokságban 7 mérkőzésből 6 alkalommal zárt gólváltással, míg a Pescara idegenben alakította ki ezt a mutatót, tehát 7 idegenbeli mérkőzésén 6 alkalommal hozta össze a gólokat az együttes. Ebbe bíznánk most és ez a mai ajánlásunk alapja is. A gólváltásra remek szorzóért lehet fogadást kötni és meg is tesszük ezt!

Verona – Pescara (21:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,75 “C” kategória : 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: