b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: olasz, francia és belga rangadóra készülünk.

Vajon megtartja veretlenségét a Juventus? (Fotó: Getty Images)

Tegnap mindhárom futballelemzésünk nyereséggel zárt és szép profitra tehettünk szert ezáltal. Ma is hasonlóan cselekedünk és három elemzést teszünk közzé. Egy olasz, egy francia és egy belga mérkőzésre került a választásunk. Reméljük, hogy ma is helyt állnak a megérzéseink.


Az első találkozón egy várható vendég sikerre fogadunk. A Frosinone – Juventus kettős mérkőzésén várjuk a zebrák sikerét. Ma egy olyan csapattal mérkőznek meg akik eddig nem tudtak gólt szerezni A Frosinone jelenleg 4 fordulót követően 0-1-3-s mérleggel és 0:10-s gólkülönbséggel szerepel. Lényegében a csapat elmondható nem Serie A szintű teljesítményt nyújt. A Juventus ennek természetesen az fordítottja 4-0-0 a csapat mérlege és már-már a megszokott módon uralják a Serie A-t. A két egyesület közt, mint keretértékileg, mint formailag óriási különbség van, ráadásul ma várhatóan a zebrák nem a hajtós focira fognak berendezkedni, hiszen hét közben még a Valencia ellen lépett pályára  a Juventus.  Ma ugyan egy rizikósabb opcióval készülünk a meccsre, hiszen arra fogadunk, hogy a hazai fél nem rúg gólt, míg a Juventus nyer. De ilyen feltételek és ilyen különbségek mellett úgy véljük, hogy ez várható és 1,85-s szorzóért ezt meg kell fogadni! Reméljük, hogy nem ma szakad meg a Frosinone góltalansága.

Frosinone – Juventus (20:30) Tippmix kód: 44240 06
Tipp:Vendég és nem (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,85 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón egy francia rangadóra került a választásunk. Itt lényegében a két fél mindig is meghatározó része volt és lesz a Ligue 1 mezőnyének. A Lyon – Marseille találkozóra fogadnánk.A hazai csapat jelenleg a 11., míg a vendégek az 5. helyen állnak. Lényegében a Lyon részéről kisebb meglepetés eddig ez a szereplés, viszont most indult még a bajnokság és borzasztó messze még a vége, ráadásul hazai pályán mindig is sokra volt hivatott ez az egyesület. A Lyon legutóbbi mérkőzésein 9 győzelem – 1 vereség született , míg a vendégek mérkőzésein inkább a döntetlenek/vereségek váltakoznak, de legutóbb a Monaco ellen nyerni tudott az OM. Ma úgy érezzük, hogy a két fél ismét kialakíthat egy izgalmas 90 percet és két ilyen játékosállománnyal rendelkező csapatok közt kialakulhat a gólváltás és a gólokban gazdag mérkőzés. Előzményeket tekintve az OM szinte minden egyes idegenbeli mérkőzésén gólt tudott szerezni, míg a Lyon otthon mindig is jó volt. Ezért mi behúztuk a gólváltást és a 2,5 over opció kettősét , amely igencsak kecsegtető oddsot alkot.

Lyon – Marseille (21:00) Tippmix kód: 45410 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó Gent – FC Bruges mérkőzésen is a góloknak szavazunk bizalmat. Összességében a belga bajnokság mérkőzésein nagy átlagban várhatóak a gólok, most pedig egy rangadó kerül megrendezésre. A jelenlegi bajnokság éllovasa látogat az 5. helyezett Gent csapatához. A hazaiak jelenleg 2-1-1-s mutatóval rendelkeznek a hazai publikum előtt és minden egyes mérkőzésükön gólt szerzett a csapat, ellentétben gólt is kapott. Most pedig az a Brugge lesz a vendég, akik idegenben eddig 2-1-0-s mérleggel szerepelnek és minden mérkőzésükön gólt szereztek. Lényegében mi úgy érezzük, hogy ma a hazai pályán képes lehet a Gent gólt szerezni, míg a Brugge részéről szinte biztosak vagyunk a gólban. Ezért mi úgy véljük, hogy kialakulhat a gólváltás a mérkőzésen, amely 1,60-s oddsért bőven vállalható opció és szerintünk a nap egyik legígéretesebb fogadási lehetősége.

Gent – FC Bruges (14:30) Tippmix kód: 05316 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: