Prémium szolgáltatás: olasz, francia és belga rangadóra készülünk.

2018-09-23 0 By betandwintipps

Tegnap mindhárom futballelemzésünk nyereséggel zárt és szép profitra tehettünk szert ezáltal. Ma is hasonlóan cselekedünk és három elemzést teszünk közzé. Egy olasz, egy francia és egy belga mérkőzésre került a választásunk. Reméljük, hogy ma is helyt állnak a megérzéseink.


Az első találkozón egy várható vendég sikerre fogadunk. A Frosinone – Juventus kettős mérkőzésén várjuk a zebrák sikerét. Ma egy olyan csapattal mérkőznek meg akik eddig nem tudtak gólt szerezni A Frosinone jelenleg 4 fordulót követően 0-1-3-s mérleggel és 0:10-s gólkülönbséggel szerepel. Lényegében a csapat elmondható nem Serie A szintű teljesítményt nyújt. A Juventus ennek természetesen az fordítottja 4-0-0 a csapat mérlege és már-már a megszokott módon uralják a Serie A-t. A két egyesület közt, mint keretértékileg, mint formailag óriási különbség van, ráadásul ma várhatóan a zebrák nem a hajtós focira fognak berendezkedni, hiszen hét közben még a Valencia ellen lépett pályára  a Juventus.  Ma ugyan egy rizikósabb opcióval készülünk a meccsre, hiszen arra fogadunk, hogy a hazai fél nem rúg gólt, míg a Juventus nyer. De ilyen feltételek és ilyen különbségek mellett úgy véljük, hogy ez várható és 1,85-s szorzóért ezt meg kell fogadni! Reméljük, hogy nem ma szakad meg a Frosinone góltalansága.

Frosinone – Juventus (20:30) Tippmix kód: 44240 06
Tipp:Vendég és nem (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,85 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón egy francia rangadóra került a választásunk. Itt lényegében a két fél mindig is meghatározó része volt és lesz a Ligue 1 mezőnyének. A Lyon – Marseille találkozóra fogadnánk.A hazai csapat jelenleg a 11., míg a vendégek az 5. helyen állnak. Lényegében a Lyon részéről kisebb meglepetés eddig ez a szereplés, viszont most indult még a bajnokság és borzasztó messze még a vége, ráadásul hazai pályán mindig is sokra volt hivatott ez az egyesület. A Lyon legutóbbi mérkőzésein 9 győzelem – 1 vereség született , míg a vendégek mérkőzésein inkább a döntetlenek/vereségek váltakoznak, de legutóbb a Monaco ellen nyerni tudott az OM. Ma úgy érezzük, hogy a két fél ismét kialakíthat egy izgalmas 90 percet és két ilyen játékosállománnyal rendelkező csapatok közt kialakulhat a gólváltás és a gólokban gazdag mérkőzés. Előzményeket tekintve az OM szinte minden egyes idegenbeli mérkőzésén gólt tudott szerezni, míg a Lyon otthon mindig is jó volt. Ezért mi behúztuk a gólváltást és a 2,5 over opció kettősét , amely igencsak kecsegtető oddsot alkot.

Lyon – Marseille (21:00) Tippmix kód: 45410 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó Gent – FC Bruges mérkőzésen is a góloknak szavazunk bizalmat. Összességében a belga bajnokság mérkőzésein nagy átlagban várhatóak a gólok, most pedig egy rangadó kerül megrendezésre. A jelenlegi bajnokság éllovasa látogat az 5. helyezett Gent csapatához. A hazaiak jelenleg 2-1-1-s mutatóval rendelkeznek a hazai publikum előtt és minden egyes mérkőzésükön gólt szerzett a csapat, ellentétben gólt is kapott. Most pedig az a Brugge lesz a vendég, akik idegenben eddig 2-1-0-s mérleggel szerepelnek és minden mérkőzésükön gólt szereztek. Lényegében mi úgy érezzük, hogy ma a hazai pályán képes lehet a Gent gólt szerezni, míg a Brugge részéről szinte biztosak vagyunk a gólban. Ezért mi úgy véljük, hogy kialakulhat a gólváltás a mérkőzésen, amely 1,60-s oddsért bőven vállalható opció és szerintünk a nap egyik legígéretesebb fogadási lehetősége.

Gent – FC Bruges (14:30) Tippmix kód: 05316 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!