Prémium szolgáltatás: olasz és dán derbire fogadunk!

A mai tippadásunkat két labdarúgáselemzéssel folytatnánk.Hajnalban ismét sikerült profitálnunk, úgyhogy tovább tart a kiváló szériánk. Két olyan találkozóra teszünk fogadást, ahol kiváló formában lévő csapatok találkoznak egymással, viszont egyik esetben a bajnokaspiráns csapat győzelmét, míg másik opció tekintetében egy gólváltást favorizálnánk a találkozókon.


I Juventus – Inter I

Egy olasz derbivel kezdjük a mai tippadásunkat, ahol őszinték leszünk, mint megérzésileg, mint statisztika alapján szerintünk várható a “zebrák” sikere. A Juventus bomba formában és sorozatban gyűjtik a győzelmeket, ráadásul hátul a védelmük a legerősebbnek számít az olasz élvonalban és Európában is a legjobbak közé sorolhatóak. Elől Cristiano Ronaldo bomba formában és igazából a maga küzdeni tudásával, illetve az irányításával ez a csapat megállíthatatlannak tűnik. Ma pedig az az Inter érkezik hozzájuk, akik szintén jó formában vannak, viszont utóbbi időben botladoznak. Egy gyengébb Roma ellen 2-2-vel zártak, de a Tottenham ellen 1-0, Atlanta ellen 4-1-el végeztek. Talán rajtuk jobban kijön a sorozatos terhelés és a játékosok egyre fáradtabbnak tűnnek. Ugyan egy küzdős csapatról beszélünk, de szerintünk ma hazai pályán ez a Juventus, akik sorozatban 0, maximum 1 kapott góllal hozzák a találkozókat, képesek lehetnek felülkerekedni a vendégeken. Ugyan Barzagli nincs sérülése miatt a hazai oldalon, illetve Can, Khedira kettős kérdéses, de rajtuk kívül a védelem vezéregyéniségei a pályán lesznek, elől pedig Dybala, Cristiano Ronaldo, Mandzuckic trió rohamozhat. Összességében a vendégek részéről egyedül Icardi az aki beleszólhat a dolgokba, viszont mi úgy érezzük, hogy őt leveszi a pályáról a Bonucci/Chiellini duó. Úgyhogy nem félünk és lehet egy bátor fogadás lesz ez, de a Juventus győzelmére tesszük le a végső “szavazatunk” és rájuk kötünk “B” kategóriás fogadást.

Juventus – Inter (20:30)
Tipp:Juventus (1×2) odds: 1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

 


I Midtjylland – Odense I

Egy dán derbi a második kiszemeltünk, ahol arra a Midtjyllandra fogadunk, akikkel már nem egyszer sikerült profitálnunk. Most pedig a megszokott módon bíznánk a győzelmükben. Gyakorlatilag a hazai csapatnak áll a zászló, viszont az Odense egy roppantul kellemetlen védekezéssel rendelkezik, ráadásul elől az utóbbi időszakban kiválóan teljesít az együttes. Összességében ők voltak azok, akik kisebb meglepetésre megállították a Midtjylland csapatát 1-1-s döntetlennel, bár a 93. percben érkezett az Odense találata. De most más lesz a helyzet, hiszen a Midtjylland otthon kiválóan teljesít, ráadásul rohannia kell a Köbenhavn után, hogy beérjen az 1. pozícióra. A vendégek idegenben nem teljesítenek jól, illetve ahogy látható is a gólszerzőik egy kicsit szűkölködnek a találatokban. Na most ha megfigyeljük a hazai mérleget otthon a csapat 8-1-0-val áll és 28 rúgott gól mellett, mindössze 6 találatot kaptak. Tehát rendre 2-3 góllal zárnak hazai pályán, ami akár a 2,5 overt is megalapozhatná. Mindent egybevéve viszont, a kiélezett harc, illetve a vendégek gyengébb idegenbeli teljesítményét látva mi bíznánk a Midtjyllandba, ráadásul vissza kell vágni a múltkori 1-1-s döntetlenért. Úgyhogy most is bíznánk a hazai csapatban, amelyre 1,70-s szorzóért szerintünk kötelező fogadni.

Midtjylland – Odense (19:00)
Tipp:Midtjylland (1×2) odds: 1,55 “C” kategória Tét: 2 egység