Prémium szolgáltatás: Olasz és angol meccsekre fogadunk!

Kisebb karácsonyi pihenőnk után ismét visszatértünk a munkánkhoz. Vasárnap kiváló eredményekkel sikerült zárni és most itt az esély folytatni a “menetelésünket”.. Két labdarúgáselemzéssel kezdjük a napot!


I Manchester Utd. – Huddersfield I

Mourinho elküldése után a “vörös ördögök” a régi formájukban tündököltek és egy igazi támadófutballt hoztak a pályára a Cardiff ellen. Ennek eredményeként egy kiütéses Manchesteri sikert láthattunk és 5-1-re nyertek Lingardék. Most az Old Traffordon léphetnek pályára, ráadásul Solskjaer visszatérésével Sir Alex is segítségül áll a norvég volt játékosa miatt és megpróbálja átadni az önmaga tudását még jobban számára. Ez egy óriási esély, főleg, hogy hosszú idő után végre van egy tréner, aki számára esély adatik, hogy egy ilyen kaliberű szakember segítse a munkáját. Ez nagyban kihathat a MU játékosainak hozzáállására is, hiszen nem minden nap van erre esély, hogy ilyen szakemberrel dolgozzanak együtt. Egy szó, mint száz ma egy olyan vendégcsapat érkezik hozzájuk, akik formánkívül játszanak, ráadásul elől roppantul gyengék. 18 forduló alatt 2-4-12 a mérlegük és 11:31 a gólkülönbségük. Előző mérkőzésen látottakból egy minimálisan erősebb Cardiff ellen 4 gólos különbséggel zártak idegenben, szerintünk ma 2-3 gólos különbséggel zárnak. A 4-3-3-s támadó futball jól állt a Manchesternek és szerintünk ezen az új tréner nem is fog váltani. Elől Lingard, Rashford és Martial rohamozhat, akikben ismét olyan küzdeni tudást és akaratot láthattunk, amely remek kiinduló alap lehet. Pogba is végre szép passzokkal segítette a társakat. Úgyhogy az esély adott és most hazai pályán is egy “kötelező” győzelem előtt állnak a Manchesteriek. 

Manchester Utd. – Huddersfield (18:30)

Tipp:Manchester Utd. – 1,5 gól (Ázsiai hendikep) odds: 1,87 “C” kategória Tét: 2 egység

I Atalanta – Juventus I

A találkozón ismét a zebrákra lehetne fogadást kötni, viszont most találtunk egy jobb szorzót, amely ugyan rizikós választás, de ha ma nem szól közbe videóbíró és egyéb más marhaság, akkor sima ügy lesz. Továbbra is leírhatnánk, hogy ez a Juventus egy veretlen csapat lehet a szezon végéig, ha a Bonucci/Chiellini duó így fog hátul mozogni. Egyszerűen megállíthatatlanok és hátul maximum 90 perc alatt 1-2 hibával zárnak. Nagyon nehéz gólt szerezni a Juvénak, de annál nehezebb védekezni ellenük. Mi úgy véljük, hogy most is így lehet a zebrák uralhatják a mérkőzést, még ha az Atalanta lesz az ellenfél is. Sokak erőltethetik ma a gólváltást, de mi ezt kihagynánk, a kevés gólban sem vagyunk biztosak, mert mostanában a Ronaldoéknak nincs szerencséjük és sorozatban elveszik a gólokat. Roma ellen is 3 góllal zárhattak volna, a Torino ellen is adott volt az esély, de az Inter ellen is gálázhatott volna az együttes. Minden meccsen 0-1, vagy 1-0-s sikerrel zárt a Juventus. Ezért mi most úgy véljük, hogy a sok pech és ez a sok 0-1 gólos találkozó megszűnhet és 2 vagy több góllal zárhatnak a vendégek. Ebben benne lehet akár egy kapott gól miatti küzdelem is, de nincs az-az isten, hogy folyamatosan minden kifelé pattanjon. A Napoli is 2 gólt rúgott nekik, de folyamatosan kapják a gólokat a hazaiak. Úgyhogy itt az esély, hogy 2 vagy több góllal zárjanak a vendégek, amelyre egy igencsak csinos szorzóért lehet fogadást kötni! Ami érdekes lehet, hogy az előző fordulóban két kulcsfontosságú védő is piros lap miatt kénytelen lesz kihagyni a mai mérkőzést (Toloi, Palomino). Úgyhogy itt az esély gálázni!

Atalanta – Juventus (15:00)

Tipp:Több, mint 1,5 gól (Juventus gólszám) odds: 2,00 “C” kategória Tét: 2 egység