b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Olasz derbi és egy német kötelezőre fogadunk!

Vajon megtartja veretlenségét a Juventus? (Fotó: Getty Images)

A hajnali eredményeket felesleges lenne kommentálni, a Toronto Raptors utolsó negyedben kezdett el éledezni, de a végét ugyanúgy, mint az egész meccset elrontották. Ezt követően a Golden State Warriors ajánlásunk 0,5 ponttal maradt el, úgyhogy itt már fogtuk a fejünket, de ezt megelőzően a jégkorongban is egy 11 éves nyeretlenségi szériát szakított meg az Arizona a NY Rangers otthonában. Beszédesek ezek az adatok, de sajnos ez a sportfogadás. Egyszer fent, egyszer lent, ma hátha fordul a szerencsénk!


I Torino – Juventus I

Egyértelműek számunkra az esélyek, még ha egy olasz derbiről is beszélünk. Továbbra is kiemelendő C. Ronaldo teljesítménye a zebráknál és ő vele ténylegesen “szárnyal” a juve, akik eddig veretlenek a bajnokságban. Ma pedig a városi riválissal néznek szembe, akik ellen nagy átlagban megy a csapatnak. Ugyan a Torino 4 meccse veretlen a bajnokságban, ennek ellenére látható volt a Roma és a Napoli ellen is, hogy a csapat nem tudott élni a lehetőségekkel, míg a védelem többször is hibát vétett. Ez pedig a mai napon sorsdöntő lehet, főleg egy olyan Juventus ellen, akik hét közben ugyan a BL-ben léptek pályára egy tartalékosabb kezdővel, de ma tovább “szárnyalhatnak”. Ma már a Bonucci/Chiellini páros bevetésre készen, ráadásul igencsak veretes kezdővel állhat fel ma a vendégek csapata, hiszen Dybala, Mandzukic és Cristiano Ronaldo elől 99%, hogy szerepelni fog. Ami biztos, hogy a vendégek oldaláról három alapember Cuadrado, Bentacur és Cancelo is hiányozni fog, viszont van olyan “mély” a Juve kerete, hogy pótolja őket. Pótlásra pedig  Costa, Can tökéletes megoldás lehet, de Khedira is már-már játékra kész lehet. Na most lényegében a védelem tökéletesen fog tudni most is “muzsikálni”, hiszen az alappillérek adottak, elől szintén adott a helyzet, míg a középpályán ott vannak a pótolható játékosok, ráadásul Pjanic-nak kutya baja. A Torino ugyan otthon kellemetlen ellenfélnek számít, viszont a Juve a legutóbbi 3 összecsapáson ebben a felállásban nyerni tudott. Illetve ott van még az a tényező, hogy nem igazán megy a Torino-nak a gólszerzés. Kiváló védelemmel találkoznak ma, akik nagy átlagban 0-1 góllal zárnak, elől pedig ott van a portugál klasszis által képviselt “erő”, ami akár 2-3 védőt is leköthet, így Dybala és Mandzukic előtt ismét adottak lehetnek a lehetőségek. Mindent egybevetve, mi bíznánk ismét a Juventusban, akikkel az utóbbi időben, mikor fogadunk rájuk rendre nyerünk. Előzőleg az Inter ellen is sikerült profitálnunk, de a Fiorentina ellen is élőben szépet kaszáltunk hála a csapatnak. A Fiorentina elleni mérkőzést követően mondtam azt, hogy erre a Juventusra lehet fogadni bátran, úgyhogy ma így teszünk és remélhetőleg begyűjtik a vendégek a 3 pontot a városi derbin.

Torino – Juventus (20:30)

Tipp:Juventus (1X2) odds: 1,65 “B” kategória : 3 egység

 

I Dortmund – Werder Bremen I

A német találkozón véleményünk szerint benne lehet egy meglepetés. Az ok egyszerű, a Dortmund szép lassan kezd fáradni, ugyan még mindig tökéletesen játszanak, de látható volt a Monaco ellen is, hogy egyre több a hiba, most pedig egy botladozó Werderrel találkoznak, akikben mindig benne van a meglepetés. Nem is olyan rég nyertünk a csapattal a Bayern München elleni mérkőzésen, amikor gólváltásra fogadtunk és lényegében ma is ezt tennénk. Az indok egyszerű, a Dortmund védelmében egyre több a sérült és fáradt játékos, egyre több a hiba és ez ahhoz a tényezőhöz vezet, hogy egyre több gólt kapnak. A Werder pedig nem a góltalan mérkőzéseiről híres. A vendég csapat a bajnokságban eddig minden egyes meccsén gólt szerzett, ami fantasztikus adat! Ugyan több alkalommal kikapnak, viszont bennük van az a plusz és szerencse, ami a kapu előtt átlagosan 1-2 gólt hoz a csapatnak. Mi úgy érezzük, hogy ma is benne lehet egy gól a csapatban. A Bayern München remek védelmének és Neuernek sikerült gólt szerezni, akkor szerintünk Burki-nek is fog menni ez a tényező. Ráadásul ami egyből szembetűnő adat, hogy a két csapat szinte minden egyes mérkőzésén gólváltásokkal zárt, hiszen a legutóbbi 9 összecsapásukon rendre lejött a gólváltás. Úgyhogy erre teszünk fogadást egy viszonylag nagyobb szorzóért “C” kategóriába sorolva.

Dortmund – Werder Bremen (18:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,70 “C” kategória : 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: