b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Női világbajnokság

Tegnap ismét nyereséggel zártunk! Az élő tippek remekül jöttek,míg az elemzések a futball, illetve a tenisz tippeknek köszönhetően szép profitra tehettünk szert. Ma hihetetlen gyenge a kínálat a labdarúgás kínálatot tekintve, de a nőknél találtunk néhány olyan opciót, amelyekre ma érdemes fogadni. Tudjuk, női foci, csak ez a női foci a mai napon kiszámíthatóbb, mint az angol kupa, vagy liga mérkőzések.


Az első mérkőzésen egy kétesélyes fogadást favorizáltunk. Lényegében a Dánia – Svédország találkozón az a kérdés, hogy ki végez az 1. helyen. A svédek az elsők, míg a dánok a 2. helyen állnak. Ma ha nyernek a dánok akkor megelőzik a svéd csapatot, amennyiben viszont a svédek szereznek egy, vagy három pontot akkor egyértelműen megnyerik a 4. csoportot. Nehéz mérkőzés lesz, viszont a két csapat előző mérkőzésén magabiztos svéd siker született 3-0-s arányban. Mi most viszont egy szoros mérkőzésre számolunk, de látva a svédek eredményeit, illetve a tétet, hogy ma ha kikapnak a 2. helyen végeznek szerintünk egy kétesélyes fogadás tekintetében 66,66%-s eséllyel fogadunk a svédek 1. pozíciójának megtartására.

Dánia – Svédország (17:00)  Tippmix kód: 17177 V
Tipp:Döntetlen vagy Svédország (Kétesély) odds:1,45 “C” kategória Tét: 1 egység

A második mérkőzésen már egy rizikósabb opcióval készülnénk, ahol egy under/alatt opciót ajánlunk. A Norvégia – Hollandia összecsapásán várunk kevés gólos mérkőzést. Mindkét csapat számára úgymond küzdeni kell, a hollandok jelenleg 6-1-0-s mérleggel az 1. helyen és 21:0-s gólkülönbségükkel kiválóan szerepelnek. Míg a norvégok 6-0-1-s mérlegükkel 20:3-s gólkülönbséggel a 2. helyen állnak. Hasonló a helyzet, mint az előző találkozón. Ha nyernek a norvégok akkor ők az elsők, amennyiben döntetlen, vagy holland siker születik marad minden a “helyén”. Ami számunkra viszont az under opció okozója, a hollandok 0 kapott gólja. 7 mérkőzés alatt egyetlen egy gólt sem kaptak, ami igencsak beszédes adat. Egymás ellen egyébként 1:0-s mérkőzést játszottak a felek, ahol a hollandok nyertek egy 93. percben szerzett góllal, az-az a mérkőzésen épphogy született egy találat. A mai mérkőzésnek is komoly tétje van és ilyen védelem simán kibekkel 90 percet, főleg egy amúgy nem acélos norvég támadósor ellen. Ezért mi úgy véljük, hogy a találkozón maximum 2 találat születik, de ha tippelnünk kellene szerintünk döntetlennel zárnak a felek, vagy 0-0, vagy 1-1-s eredményt várunk.

Norvégia – Hollandia (17:00)  Tippmix kód: 17045 H
Tipp:Kevesebb, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,75 “C” kategória  Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: