Prémium szolgáltatás: NHL, NBA esélylatolgatás

Előre is elnézést kérek mindenkitől, de a mai napon akik a telegram csoport részesei tudhatják, hogy mint fejben, mint egészségileg is kidőltem a mai nap. Ezért ma elmaradnak az elemzések, kivételes alkalom, de kérem mindenki megértését egyre rosszabbul érzem magam és pihenni szeretnék minél hamarabb.


I Anaheim Ducks – Vegas Golden Knights I

A szim. rendszer 2,4-3,6-ra várja a vendégek sikerét. Egy tényező sorakozik a vendég siker mellett, ami a hazaiak sérüléslistája. Gyakorlatilag több kulcsfontosságú hiányzó is sérüléssel bajlódik, ez látszik a Ducks eredményein is. Úgyhogy rakni kell a vendégek sikerét, alacsony téttel.

Anaheim Ducks – Vegas Golden Knights (04:00)

Tipp:Vegas Golden Knights (A mérkőzés győztese) odds: 1,74 “C” kategória Tét: 2 egység

I Miami Heat – Washington Wizards I

Előző elemzésnél, amikor a Heatre fogadtunk elmondtam, hogy kötelező rájuk tenni, hiszen remek formában vannak és az ilyen “kötelező” mérkőzéseket rendre hozzák. Ma a Wizzards az ellenfél akik idegenben roppantul gyengék 4-16 az idegenbeli mérlegük, ráadásul több hiányzójuk is van. Előző mérkőzésen minket meggyőzött a Heat, ha azt a játékot hozzák, mint múltkor akkor sima ügy lesz ez a meccs is. A szim. rendszer 114-101-re várja a találkozót. “A” kategóriába ajánlották a Heat -2,5 hendit én ezt egy kicsit lentebb engedném és megelégszem a “B” kategóriás besorolással.

Miami Heat – Washington Wizards (02:00)

Tipp:Miami Heat -2,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,55

“B” kategória Tét: 3 egység

I Phoenix Suns – Los Angeles Clippers I

A szim. rendszerünk szavaival élve, ez egy akkora over meccs, mint a ház. Ha hihetünk a statisztikáknak, akkor ebben a meccsben 230-240 pont közt fognak zárni a felek. Két “rohanós” félről beszélünk, ráadásul a hazaiak védelme roppantul gyenge. Egy szó, mint száz,ha a Clippers végre talpra áll, akkor itt gálázás lesz és ehhez aszisztálni fog a Suns egy 105-110 pont körüli átlaggal akkor megvagyunk. A szimulációs rendszer 113-124-re tette a mérkőzést, mi ezt elképzelhetőnek tartjuk és bízunk bennük, akik “B” kategóriába a 226,5 over opciót ajánlották számunkra

Phoenix Suns – Los Angeles Clippers (03:00)

Tipp:Több , mint 226,5 pont (Összesített pontszám) odds: 1,55

“C” kategória Tét: 2 egység